Trinaest
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Stiv Kavana je detinjstvo proveo u Belfastu, a onda se preselio u Dablin da bi studirao pravo. Sada radi kao advokat građanskog prava na nekoliko poznatih slučajeva. Godine 2010. radio je na slučaju radnika iz fabrike koji je trpeo zlostavljanje na rasnoj osnovi na radnom mestu i izdejstvovao je najvišu odštetu za rasnu diskriminaciju u istoriji prava Severne Irske. Položio je najviši stepen pravosudnog ispita i drži predavanja iz sudskih predmeta (ali zaista voli i da zbija šale). Godine 2015. izabran je za program Amazon Rising Stars, a iste godine osvojio je nagradu ACES Saveta za umetnost Severne Irske. Oženjen je i ima dvoje dece. Pročitaj više

Trinaest

Oblast:
ISBN: 978-86-10-02581-1
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Beskrupulozni tužilac.

Briljantni branilac.

Optuženi koji krije tajnu.

I serijski ubica koji sedi u poroti…

Rejčel i Bobi Solomon bili su najpoznatiji i najmoćniji holivudski par. Čitav svet mogao je da bude njihov, ali sada je ona mrtva, a njen muž je optužen za brutalno ubistvo. Međutim, ono što na prvi pogled deluje kao zločin iz strasti zapravo može biti jedno u nizu ubistava najinteligentnijeg serijskog ubice koji je hodao planetom.Ubio je da bi posmatrao predstavu sa najboljeg mesta. I da bi bio siguran da će pogrešan čovek biti osuđen za zločin. Jer ovoga puta, ubica nije na optuženičkoj klupi. On je u poroti.
Ali neko mu je za petama. Nekadašnji glumac koji je postao advokat, Edi Flin, ne veruje da je njegov klijent ubio dvoje ljudi i sumnja da je pravi ubica bliže nego što svi misle – ali ko bi mogao i da pomisli da je toliko blizu?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar