Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SNEŽNA TRILOGIJA 2: BELA KAO SNEG
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
SALA SIMUKA rođena je 1981. godine u Tampereu. Prevodilac je i autor proze za mlade. Napisala je nekoliko romana i zbirku kratke proze, i prevodila beletristiku, dečje knjige i drame. Redovno piše književne kritike za ugledne finske dnevne novine i časopise. Januara 2013. dobila je nagradu Topelius,najstariju nagradu u Finskoj za najbolju knjigu za decu i mlade. Pročitaj više

SNEŽNA TRILOGIJA 2: BELA KAO SNEG

Oblast: Tinejdž
ISBN: 978-86-10-01357-3
Format: 130x200
br. str.: 208
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Bila je sasvim sama, uverena da je prošlost daleko iza nje. Niko je nije zvao, niti se iko raspitivao za njene planove. Postojala je samo ona, bleštava vrelina i grad koji će je vrlo brzo uvesti u zamku opasne prevare.

Sedamnaestodišnja Lumiki Anderson našla se na ulicama Praga, u potrazi za dugo željenim mirom daleko od radoznalih očiju, porodičnih tajni i okrutnog gospodara podzemlja. Međutim, ubrzo nakon dolaska, upoznaje mladu i preplašenu devojku Lenku, koja tvrdi da je njena davno izgubljena sestra. Lumiki će se uplesti u nedokučivu igru medijske manipulacije i verskog kulta opasnijeg nego što je ikada mogla zamisliti.

U svetu u kom vladaju drugačija pravila, a neprijatelj je za petama, pomoć joj je neophodna. Ali kome zaista može verovati?

„Nezaboravna vožnja do poslednje stranice!“ - Buklist

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar