Jednog dana u decembru
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Džozi Silver je bestidni romantik i svog supruga jeupoznala kada mu je stala mu na nogu na njegovdvadeset prvi rođendan. Živi s njim, dvoje male dece imačkom u jednom malom gradu u Midlendsu. Pročitaj više

Jednog dana u decembru

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02394-7
Format: 145x205 mm
br. str.: 296
povez: bros
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Dvoje ljudi. Deset prilika. Jedna nezaboravna ljubavna priča.


Lori je prilično sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. Ali onda, jednog snežnog decembarskog dana, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda čoveka za kog istog trenutka zna da je onaj pravi. Pogledi im se sreću, nastupa trenutak čiste magije… a onda je autobus odvozi dalje.

Ubeđena da im je suđeno da se opet sretnu, ona ga cele godine uzalud traži na ulicama, po autobuskim stajalištima i kafićima. I baš kada se pomirila sa tim da ga više nikada neće videti, njena najbolja drugarica upoznaje je sa svojim novim momkom Džekom. Lori ne može da veruje svojim očima: to je on, muškarac za kojim je mesecima čeznula.

Slomljenog srca, odlučuje da zaboravi i njega i onaj čarobni prvi susret, i nastavi dalje sa svojim životom. Ali zakone ljubavi ponekad je teško shvatiti, a sudbina prati neobjašnjive smernice da bi nas dovela do srećnog kraja.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar