Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DVOSTRUKA IGRA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KRISTINA KOVAČ se sedamnaest godina bavi rukovođenjem novinskim redakcijama i pisanjem vesti iz sveta kriminala i politike. Karijeru televizijskog novinara počela je na Vestima u deset na Foksu 5, a nakon toga prešla u njihovu Ej-Bi-Si filijalu u Vašingtonu. Proteklih devet godina zaposlena je na NBC News. Živi sa svojom porodicom u predgrađu Vašingtona. Pročitaj više

DVOSTRUKA IGRA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02001-4
Format: 145x205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

POČELO JE TUĐOM PRIČOM. POČELO JE TAKO ŠTO JE NEKA ŽENA KRENULA DA SE SRETNE S MUŠKARCEM, ALI JE NEGDE USPUT NESTALA. NIKAD NISAM UPOZNALA TU ŽENU , ALI MOGLA SAM JASNO DA JE ZAMISLIM KAKO KORAČA ULICAMA, DOK NJENE POTPETICE ODZVANJAJU TROTOAROM U RITMU MUZIKE KOJA DOPIRE IZ GRADSKIH BAROVA. ISTIM TIM PUTEM I JA SAM PROŠLA NEBROJENO PUTA.

Kada na svom stolu ugleda fotografiju Evelin Karni, mlade i ambiciozne žene koja je nestala, televizijska producentkinja Virdžinija Najtli ne može da prestane da razmišlja o njoj. Instinkt joj govori da je Evelin bila upletena u neraskidive veze između politike, ambicije, medija i korupcije, koje čine tamnu stranu Vašingtona. Rešena da ne odustane dok ne sazna istinu, nije ni slutila da će se u tu priču uplesti i sama, rizikujući svoj uspeh i ugled – ali i goli život. U duhu najboljih trilera današnjice, Dvostruka igra je rolerkoster napetosti koja će vas proganjati do poslednje stranice.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar