Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ŽAR LJUBAVI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
HANA FILDING rođena je i odrasla u Aleksandriji. Čitanje je oduvek bilo sastavni deo njenog života, a ljubav prema pisanoj reči bila je prisutna od malih nogu. Nakon završenih studija francuske književnosti, nekoliko godina putovanja Evropom, braka i dvoje dece, odlučila je da se potpuno posveti pisanju.Prvi roman, Burning Embers, objavljen 2012, napeta je, živa i senzualna priča koja se odvija u egzotičnim predelima Afrike, a u sledećem romanu, Noć karnevala, čitalac je prepušten živopisnim predelima Toskane i Venecije kao i bogatom opisu umetnosti i kulture.Hana je strastveni obožavalac putovanja, antikviteta i drevnih civilizacija. Živi u Kentu ali povremeno i na južnoj obali Provanse.Saznajte više na www.hannahfielding.net Pročitaj više

ŽAR LJUBAVI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02766-2
Format: 145x205 mm
br. str.: 272
povez: bros
Pismo: latinica
Cena: 499,00 DIN
Na sajtu: 399,00 DIN
Ušteda: 100,00 DIN

Strast, pohlepa i potraga za srećom u divljini Afrike

„Jedna od najromantičnijih priča svih vremena!“ The Sun

Nezaboravna romansa u samom srcu divlje Afrike, o krhkoj ljubavi koju muče tajne i izdaja.

Osim što je zbog prevare otkazala venčanje, prelepa i naivna Koral Sinkler mora da se suoči sa gubitkom oca. Napušta stari život u Engleskoj i odlazi u Keniju, da preuzme svoje nasledstvo: plantažu Mpingo, dom iz detinjstva. Na putu za Keniju, upoznaje harizmatičnog stranca, a privlačnost koju oseća uzdrmaće svaki delić njene duše. Ubrzo saznaje da je u pitanju Raf de Monfor, vlasnik noćnih klubova i susedne plantaže, ženskaroš, a kruže glasine i da je bio ljubavnik Koraline pomajke.

I dok Koral pokušava da odoli Rafovim čarima, strast među njima razbuktava se u egzotičnoj i opasnoj divljini Afrike. Ali pre nego što mu poveruje, moraće da otkrije da li je tu samo zbog njenog nasledstva ili krije bolne tajne koje ga čine mnogo ranjivijim nego što bi ikada mogla da zamisli.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar