Vulkan Izdavastvo | Knjiga | HEX - Veštica iz Blek Springa
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
TOMAS OLDE HEVELT je holandski pisac mlade generacije. Njegove knjige prevedene su na mnoge svetske jezike, a njegova priča The Day the World Turned Upside Down je prvo prevedeno delo koje je dobilo nagradu Hugo. Warner Bros snima seriju zasnovanu na njegovom romanu Hex: Veštica iz Blek Springa. Pročitaj više

HEX - Veštica iz Blek Springa

Oblast: Misterija i horor
ISBN: 978-86-10-02075-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Ko god je rođen ovde, osuđen je da tu ostane do smrti. Ko god se ovde nastani, nikada ne odlazi. 

Dobro došli u Blek Spring, naizgled idiličan i živopisan gradić, koji proganja veštica iz sedamnaestog veka. Hoda ulicama i ulazi u vašu kuću kad god poželi. Stoji pored vašeg kreveta dok spavate. Svi znaju da se njene oči možda nikad neće otvoriti. Ona ne gleda, ali vidi sve. Da li je u pitanju natprirodni fenomen ili samo legenda? Pitajte stanovnike Blek Springa. Njima je veštica jezivo stvarna.

Grad je praktično u karantinu, pod strogim visokotehnološkim nadzorom, kako bi se sprečilo širenje prokletstva. Frustrirani što su izolovani od celog sveta, tinejdžeri Blek Springa odlučuju da se ogluše o pravila, nesvesni da će tako gurnuti grad u najcrnju noćnu moru. 

Uronite u stvarnost u kojoj najdublji strahovi čovečanstva sve vreme hodaju među nama, a virtuelni svet je bekstvo od grozomorne stvarnosti. Shvatićete da je svaki svet samo nečija fantazija.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar