Vulkan Izdavastvo | Knjiga | Agata
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

Ane Katrine Boman je psiholog, pisac i sportista. Čak dvanaest puta osvojila je prvu nagradu na Danskom šampionatu u stonom tenisu, a nekoliko sezona je igrala i u inostranstvu. Kada je imala petnaest godina, objavila je prvu zbirku pesama. Godine 2015. odlučila je da se više posveti pisanju, i tako je nastao njen debitantski roman Agata.Živi i radi u Kopenhagenu sa dečkom filozofom i psom Kamijem. Pročitaj više

Agata

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02513-2
Format: 145x205 mm
br. str.: 144
povez: bros
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Doktor Diran živi sam u kući iz detinjstva i nema ni porodicu ni prijatelje. Svakodnevno šeta do kancelarije gde razgovara sa pacijentima i sluša njihove probleme. Sve mu je to pomalo dosadilo, pa počinje da žvrlja karikature ptica umesto da hvata beleške. Njegov društveni život svodi se na kratke razgovore sa vrednom sekretaricom madam Sirig, koja brine o klinici više od trideset godina. Dani protiču mirno, jer mu je ostalo još samo nekoliko meseci do penzije.

Sve dok se jednog dana na vratima ne pojavi mlada Nemica Agata i ne zatraži da vidi doktora. Veoma je harizmatična i ostavlja snažan utisak na njega, i iako isprva nevoljno pristaje da je primi, ubrzo shvata da se iza nežne spoljašnosti krije snažna i fascinantna žena. Kroz terapiju sa njom, doktor Diran će morati da se suoči sa strahom od intimnosti i zbližavanja, a njegov do tada usamljenički život dobiće sasvim novi tok.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar