Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ONO ŠTO OSTAJE, UVEK LJUBAV JE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
IVANA PLEHINGER je rođena u Zagrebu 1973. godine. Posle završene Srednje muzičke škole upisala je Muzičku akademiju i postala je glavni vokal benda Funny Hill. Već tada muzika postaje pozornica na kojoj će se Ivanine uloge smenjivati. Ona je i komponovala pesme za mnoge hrvatske izvođače, od kojih je najistaknutiji Oliver Dragojević. Javnosti je postala poznata početkom devedestih godina prošlog veka pesmom Mala ptica nebeska. Godinama je vodila najgledaniju dečju emisiju Hugo, u kojoj je spontanošću i iskrenošću osvajala srca malih i velikih ljudi. Poslednjih nekoliko godina radi kao voditeljka na Narodnom radiju.Ivana veruje da je muzika odvela do svega što danas voli, pa i do ove knjige. Zapravo, muzika je put koji je doveo do nje same. Najvećim ... Pročitaj više

ONO ŠTO OSTAJE, UVEK LJUBAV JE

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-02367-1
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 182
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Ovo je knjiga posle koje više ništa neće biti isto – ni vi ni vaš život. U svom prvencu Ono što ostaje, uvek ljubav je Ivana Plehinger potpuno iskreno piše o najvećim izazovima koji su obeležili njen životni put i naučili je da je ljubav najsnažniji pokretač života. Zato je svaka njena priča omaž ljubavi i svaka nas uči kako bi pre svega trebalo da zavolimo sebe, zato što samo srcem punim ljubavi možemo voleti i svet oko sebe.

Svi redovi ove knjige odraz su ličnog iskustva, ali i spoznaje da svako od nas može biti istinski srećan jer svakog dana imamo novu priliku da napravimo dobar izbor. Dajući korisne i praktične savete, Ivana Plehinger nas podseća na to da je najvažnije da budemo otvoreni prema ljudima i događajima i da uprkos teškim trenucima živimo sada i ovde u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. 
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar