Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SNOVI U PLAVOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽODŽO MOJES rođena je 1969. godine u Londonu. Nakon završenih studija 1992. godine, radila je kao novinar u nekoliko dnevnih i nedeljnih listova. Od 2002. bavi se samo pisanjem, i povremeno objavljuje kolumne u Dejli telegrafu. Udata je, ima troje dece i živi na farmi u Eseksu. Do sada je objavila više od 10 knjiga. Pročitaj više

SNOVI U PLAVOM

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01154-8
Format: 145x205
br. str.: 301
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Urnebesna porodica. Provokativni stranac. Neodoljiva ljubavna priča.

Kada je suprug iznenada napusti, Džes kao samohrana majka ostaje da brine o dvoje dece. Iako daje sve od sebe da zadrži posao i održi porodicu na okupu, bez dovoljno pomoći, ljubavi i podrške oseća da joj život lagano izmiče iz ruku. Vreme je da nešto preduzme.

U njen život dolazi Ed Nikols, čovek koji odlično zna šta je usamljenost. Ipak, i pored svojih problema, možda prvi put u životu, on želi nekome nesebično da pomogne.

Romantična priča o ženi koju će jedan muškarac istinski iznenaditi. Dve izgubljene duše srešće se u neobičnim okolnostima. Da li vitez na belom konju zaista postoji?

„Smejaćete se i plakati do poslednje stranice!“ – Elle

Biljana Gasevic
Knjiga sa kojom se saživite od prvih stranica. I nasmejaće vas, i rastužiće vas pa će vam ponovo vratiti osmeh na lice. I ono najvažnije, uči vas optimizmu, (pravom) življenju života i neodustajanju, borbi, ljudskosti i veri da će sve doći na svoje. Ono, "ako nije dobro, znači da još uvek nije kraj, nastavi dalje". Preporuka!
Gordana Opalic
Fenomenalna knjiga, kao i svaka ove autorke. Toplo je preporučujem.
Dodajte svoj komentar