Vulkan Izdavastvo | Knjiga | TI SI ZVEZDA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Popi O’Nil (1982) autorka je koja uživa u mirnom životu u Engleskoj. Njene kratke priče i eseji objavljeni su u brojnim časopisima i antologima i u stalnoj su konkurenciji za neke od najprestižnijih književnih nagrada. Priručnici koji pomažu deci  da se izbore sa manjkom samopouzdanja, anksioznošću i nesigurnošću njen su više nego uspešan izlet u ovaj segment nefikcije.  Pročitaj više

TI SI ZVEZDA

Oblast: Priručnici i vodiči
ISBN: 978-86-10-03053-2
Format: 145x205 mm
br. str.: 144
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 499,00 DIN
Na sajtu: 399,00 DIN
Ušteda: 100,00 DIN
Da li se vaše dete često oseća izolovano u grupi vršnjaka? 
Da li ima problem da se pridruži nekoj društvenoj aktivnosti?
Da li je nervozno zbog onoga što neko drugi misli o njemu, a često nije sigurno ni šta tačno misli o sebi?
Sve  su ovo pokazatelji da vaše dete ima nizak nivo samopouzdanja. 
Praktični vodič namenjem deci od 7 do 11 godina. Ovo je uzrast kada se u životu deteta događa mnogo novih stvari. Sve to može da utiče na njegov osećaj sopstvene vrednosti kako sada, tako i u godinama koje slede. 


Autorka je kombinovala proverene psihološke metode koje se primenjuju u školama i jednostavne aktivnosti koje pomažu vašem detetu da razvije samopoštovanje. Dete će, uz svesrdnu pomoć simpatičnog pomoćnika Čupka, proći kroz zadate vežbe, pronaći mnogo sjajnih saveta, a neke rečenice će ga posebno motivisati. Roditelji će saznati kako njihov mališan razmišlja i šta ga muči i zahvaljujući tom uvidu, znaće kako da mu pomognu da razvije zdravo samopouzdanje.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar