ZAŠTO MUŠKARCI LAŽU, A ŽENE PLAČU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

ALAN I BARBARA PIZ su međunarodno poznati stručnjaci u oblasti veza, govora tela i komuni-kacijskih veština. Napisali su osamnaest bestselera od kojih je čak deset dospelo na prvom mestu raznih lista. Njihova kompanija Pease International Ltd daje kurseve, obuke i seminare preduzećima i vladama širom sveta. Njihova mesečna kolumna o vezama ima preko 20 miliona čitalaca. Žive i rade širom sveta. Pročitaj više

ZAŠTO MUŠKARCI LAŽU, A ŽENE PLAČU

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02754-9
Format: 145x205
br. str.: 336
povez: mek
Pismo: Latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Sjajna knjiga puna zdravorazumskih i naučnih činjenica koje su predstavljene na duhovit i razumljiv način. Objašnjava ponašanje „druge strane“, bez obzira na to da li je reč o vašem partneru, detetu, roditeljima, rodbini, prijateljima ili komšijama. Bavi se onim važnim „moram da znam“ pitanjima koja mnogi od nas postavljaju sebi nedeljom u jedan sat posle ponoći: 
Zašto muškarci pilje u druge žene?
Zašto mi on uvek govori šta da radim i kako da mislim? 
Zašto žene nikad, ama baš nikad konkretno ne kažu šta hoće?Zašto moram da sklanjam svoje čarape s poda baš sad? Uz primere iz svakodnevice, Alan i Barbara Piz objašnjavaju ozbiljnost i posledice bioloških i socioloških razlika među polovima koje utiču na naše živote. Važne i očigledne činjenica na koje često ne obraćamo pažnju.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar