TO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

STIVEN KING rođen je 1947. u Portlandu. Još kao student Univerziteta u Mejnu, počeo je da piše nedeljnu kolumnu za školski list. Bio je aktivni član studentskog senata, podržavao je antiratni pokret i oštro kritikovao rat u Vijetnamu. Diplomirao je engleski jezik 1970. godine. Oženio se 1971. Tabitom, koju je poznavao iz studentskih dana. Pošto profesorska plata nije bila dovoljna za plaćanje stana i za život, počeo je da piše priče za muške magazine. Prvu knjigu objavio je 1974. Do sada je objavio preko 50 knjiga koje su prevedene na gotovo sve svetske jezike. Ima troje dece i četvoro unučadi. King je 2003. godine dobio Orden američke književne fondacije za doprinos svetskoj književnosti. Pročitaj više

TO

Oblast: Misterija i horor
ISBN: 978-86-10-00548-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 800
povez: tvrd
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Grupa odvažne dece, koja je leta 1958. sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije. Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri: To se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. 

Istorija se ponavlja: skoro svi učesnici epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim. To, međutim, zna da magija dečjeg verovanja u nemoguće slabi s godinama i da članovi Kluba gubitnika kao odrasli nemaju šanse u ovoj borbi na život i smrt, osim, možda, pomoću čarobnog praha detinjstva… 

Jedan od najboljih romana strave i užasa, najambiciozniji Kingov poduhvat, priča o strahu, hrabrosti i dečjem prijateljstvu – knjiga koju nikada nećete zaboraviti!

„Najbolji roman majstora horor žanra!“ People

Stefan Stojiljkovic
Postovani, postoji li razlika izmedju ove verzije od 800 strana, i one starije od 1200-1300 strana, koja je bila podeljena u dve knjige? Ili je u ovoj samo smanjen font?
Marko Kosanovic
Da li ste povecali font u odnosu na predhodno izdanje ?
Aleksandra Perovic
Kada se očekuje izlazak ove knjige?


Draga Aleksandra,

Knjiga izlazi za koji dan! :)

Hvala na interesovanju!
Pozdrav,
Vulkan izdavaštvo
Dodajte svoj komentar