Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ČOVEK KOJI NIJE BIO TAMO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

HANS ROSENFELT I MIKAEL JORT su švedski scenaristi, režiseri i pisci. Udružili su se 2010. godine da napišu serijal kriminalističkih romana koji se fokusiraju na jednog švedskog forenzičkog psihologa. Rozenfelt je rođen 1964, u početku se bavio glumom da bi kasnije prešao na pisanje scenarija, kretor je mnogh popularnih švedskiih TV serija koje su emitovane širom sveta.Mikael Jort je rođen 1963. godine. Pročitaj više

ČOVEK KOJI NIJE BIO TAMO

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01981-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 328
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

NOVI SLUČAJ GENIJALNOG SEBASTIJANA BERGMANA NADMAŠIĆE SVA VAŠA OČEKIVANJA.

Kada dve žene zalutaju tokom planinarenja, otkriće šest kostura, davno zakopanih u plitke grobove na obali reke. Ova ubistva predstavljaju veliku misteriju zato što nema nijednog svedoka, nema tragova zločina i niko nije prijavio nestanak žrtava. 

Među ljudima zaduženim za istragu našao se i detektiv Sebastijan Bergman. U početku, to mu je sjajan izgovor da izbegava bivšu devojku i posveti više vremena svojoj kćerki Vanji. Najzad mu se ukazala prilika da pokuša da izgradi odnos sa njom pre nego što bude kasno. 

Identitet žrtava i dalje je enigma kada se iznenada pojavi tajna služba i zatraži arhiviranje svih prikupljenih informacija. Neke moćne sile očigledno žele da po svaku cenu zataškaju ove smrti… Ali da li će uspeti da zaustave Sebastijana da otkrije istinu o tome ko su žrtve, ko ih je ubio, i zašto?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar