POHOD
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Već više od decenije, KAROL BUŠAR pokriva teniska takmičenja tokom čitave sezone, a u poslednje četiri godine sve više je pristuna na svim Grend slem turnirima. Član je Međunarodnog udruženja teniskih novinara (ITWA). Ima diplome iz prava, komunikacija i političkih nauka. Skoro deset godina pisala je za najveću francusku medijsku grupu, L’Equipe.fr / L’Equipe, od 2005. do 2014. godine, kada je odlučila da bude ’slobodnjak’ i istraži nove mogućnosti. Od tada uspešno sarađuje sa mnogim francuskim i svetskim medijima (štampanim, veb, radio). Takođe je lansirala novi sajt na kojem predstavlja ekskluzivne sadržaje iz sveta tenisa (https://www.patreon.com/CaroleBouchard).  Pročitaj više

POHOD

Oblast: Biografije i memoari
ISBN: 978-86-10-02158-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 499,00 DIN
Na sajtu: 399,00 DIN
Ušteda: 100,00 DIN
Karijera Novaka Đokovića je priča o uspehu. Njegova konačna pobeda na Rolan Garosu je priča o trijumfu unutar trijumfa. Došla je uz mnogo bola, suza, nesigurnosti, preispitivanja i prolivenog znoja. Za Novaka je to bio veoma važan pohod, okončan pobedom. Kako je uspeo da se povrati? Kako je uspeo da se otrese svih onih demona koji su mu se neprekidno vraćali?

Kada je 2016. godine osvojio Rolan Garos, Novak Đoković je postao legenda tenisa. Nakon desetogodišnje ofanzive, najzad je podigao trofej Otvorenog prvenstva Francuske, a ta pobeda bila je samo kulminacija jednog od najimpresivnijih perioda dominacije u istoriji. Nijedan teniser za četrdeset sedam godina nije osvojio sva četiri grend slema zaredom. U verovatno najtežoj eri ove igre, Novak je postigao nemoguće, i to nakon što je gvozdenom rukom vladao čitavom sezonom. Kako odoleti takvoj priči?
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar