Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NA METI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

SEM RULE je koautor knjige Na meti. Sem Rule je pseudonim za autora koji je do sada napisao 54 knjige. Uživa u pisanju priča o fascinatnim ljudima koji su zaintrigirali javnost, tako se i javila saradnja sa Keli Piters. Sem je jedan od najprodavanijih autora Njujork Tajmsa i Ju-Es-Ej Tudeja.KELI PITERS je predsednica Saveta roditelja u Irvinu. Nakon što je nepravedno optužena za posed droge, odlučila je da napiše svoju stranu priče. Pročitaj više

NA METI

Oblast: Biografije i memoari
ISBN: 978-86-10-02260-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 248
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Istinita priča o jednoj sasvim običnoj ženi koja je preživela užasnu zaveru.

Godine 2010, majka iz Okruga Orindž, Džil Ister, optužila je dugogodišnju volonterku Saveta roditelja Keli Piters da je namerno isključila njenog sina iz vannastavnog programa. Optužbe Džil Ister nisu bile istinite. Međutim, događaj je pokrenuo petogodišnju kampanju torture protiv potpuno nedužne osobe.

Ova knjiga je o Keli, jednoj običnoj ženi s plemenitim srcem, ženi koja je, sve do tog trenutka, živela mirnim životom. Celu sebe je davala svojoj porodici, prijateljima i zajednici. Bila je srećna... sve dok se jednog dana nije neobjašnjivo zatekla na nišanu nekoga koga nikada nije srela.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar