Vulkan Izdavastvo | Knjiga | U OPASNIM GODINAMA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KELI KILOREN BENSAJMON je model, dizajner nakita, nekadašnja urednica časopisa Elle Accessoriesi autorka nekoliko knjiga. Obožava jahanje i živi u Njujorku sa svoje dve kćerke tinejdžerke. Pročitaj više

U OPASNIM GODINAMA

Oblast: Čiklit
ISBN: 978-86-10-01986-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Menhetn se topi pod vrelim, letnjim suncem, a životi četiri najbolje drugarice koje su osvojile Njujork sada kao da pucaju po svim šavovima.

Lusin brak sa slavnim umetnikom polako se raspada, dok iz prikrajka tinja opasna tajna koja može oboje da ih uništi. Usred audicije za perspektivnu novu televizijsku emisiju, Sara shvata da je njen status javne ličnosti ugrožen nizom katastrofalnih događaja. 

Bili je najzad ostavila svoj nekadašnji život za sobom da bi se u potpunosti posvetila kulinarskom umeću, ali trenutno je bez posla i švorc. A Lota, neverovatno lepa brokerka za umetnine, obožava da ispija koktele u najskupljim klubovima u gradu – ali ovoga puta je preterala.

Sve četiri po svaku cenu žele da sakriju svoje nevolje u gradu koji voli samo mlade trendseterke bez bora i problema. Ali na kraju, sve su zagazile u opasne godine... i ko zna kakve će iz njih izaći.

„Priča koja slavi prošlost, sadašnjost i budućnost u uzavreloj atmosferi veličanstvenog Njujorka!“ 
–  Kelvin Klajn

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar