BIĆEŠ MOJ | Baronesa
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Nakon dva bestselera u Francuskoj i Brazilu, plemenita Baronesa je svojim savetima promenila sudbine mnogih žena. Zabavne priče o njenom životu i životu njenih klijenata osvojile su srca čitalaca širom sveta, što dokazuje više od 400 Fejsbuk grupa sa njenim imenom i nekoliko desetina hiljada pratilaca. Ova neprikosnovena kraljica zavođenja već godinama savetuje žene o tome kako da osvoje, ali i zadrže muškarca svojih snova. Pročitaj više

BIĆEŠ MOJ

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02050-2
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 224
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Ona je zavodnica koja slama muška srca, gvozdena ruka u somotskoj rukavici, čudesna žena današnjice... Ona je plemenita Baronesa. Njena priča promeniće vam život.

Danas se plašimo da verujemo u bajke, u princa na belom konju, plašimo se da sanjamo da se prava ljubav može dogoditi i nama, i tako propuštamo bezbroj prilika. Čekamo neki znak ili pravi trenutak, a u međuvremenu postanemo nestrpljive i ogorčene, izgubimo veru u ljubav. Na život više ne gledamo kroz ružičaste naočare jer smo zaboravile nešto važno: gde god da odemo, gde god da se nalazimo, postoji šansa da sretnemo muškarca zbog kojeg ćemo osetiti leptiriće u stomaku.

Glamurozna i moćna, šarmantna i mudra, Baronesa uspeva da pomiri nespojivo – užurbana moderna vremena i staru dobru romantiku. Zaigrajte i vi njenu igru!
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar