Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Ko stoji iza špijunskog trilera „Argajl“ – šta kažu fanovi Tejlor Svift?

30.
1.
2024.

Vest koja se iščekuje

Argajl, špijunski triler koji je intenzivno najavljivan širom sveta, objavljen je na srpskom jeziku u izdanju Vulkan izdavaštva.

Roman potpisuje Eli Konvej, za koju se zna da je rođena i odrasla u Njujorku. Ali da li ona stoji iza Argajla?

Sumnju u priču u vezi sa identitetom autorke uneli su ni manje ni više nego brojni obožavaoci američke kantautorke Tejlor Svift.

Otkud takve spekulacije?

Uzbudljiva priča koja prati Argajla, mladog, zgodnog poliglotu briljantnog u borilačkim veštinama, čija je uloga da se bori protiv jednog od najopakijih moćnika na svetu, poslužila je kao inspiracija za snimanje istoimenog fantastičnog akcionog blokbastera sa izvanrednom glumačkom ekipom, uključujući Henrija Kavila, Brajs Dalas Hauard, Samjuela L. Džeksona, Džona Sinu...

U najavi filma predstavljena je mačka rase škotski fold, koja prema oceni fanova popularne pevačice neodoljivo podseća na njenog kućnog ljubimca. Takođe, kako se navodi, glumica Brajs Hauard u filmu nosi svoju mačku u rancu za mačke sličnom onom koji je Svift nosila u svom dokumentarcu Miss Americana.

S druge strane, do čitalaca i ljubitelja filma stigle su informacije da se mačak prikazan u filmu zove Čip i da je u vlasništvu režisera Metjua Vona i njegove supruge Klaudije Šifer. Inače, Metju Von je Argajnazvao „najneverovatnijom i najoriginalnijom špijunskom franšizom od Ijana Fleminga“.

Planovi da se Argajl pretoči u film prvi put su objavljeni u junu 2021. Mesec dana kasnije objavljeno je da je Apple kupio prava za procenjenih 200 miliona dolara. 

Nedavno prvo prikazivanje ovog špijunskog filma na londonskom Lester skveru privuklo je veliku pažnju medija, a zanimljivo je da je zvezda večeri bio već sada popularni Čip.

Film će se u domaćim bioskopima prikazivati od 1. februara, a roman Argajl možete potražiti na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.