Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Novi serijal edukativnih knjižica za najmlađe „Razmrdajte vijuge“ u prodaji

22.
5.
2024.

Knjige pune aktivnosti za unapređivanje logičkog razmišljanja

Izbor knjiga uz koje odrastaju generacije Vulkančić je obogatio novim uzbudljivim edukativnim serijalom Razmrdajte vijuge i tri nova naslova – Dinosauri, Pod morem i Mašine – za sve radoznale devojčice i dečake. Proverite i usavršite logičko razmišljanje vašeg deteta kroz raznovrsne zadatke!

Ove divne knjige sa fluorescentnim detaljima preporuka su za sve mališane koji vole more i interesuju se za život u okeanima, žele da se upoznaju sa svetom dinosaura ili su zainteresovani za princip rada različitih mašina.

Uz ove knjige sa pregršt zabavnih zadataka mališani mogu vežbati matematiku i otkriti mnogo zanimljivih činjenica. Uz to, unapređivaće logičko razmišljanje odgovarajući na pitanja, pronalazeći reči u tražilici, spajajući tačkice, uočavajući razlike, bojeći scene, povezujući parove...

Razmrdajte vijuge uz ove knjige pune različitih aktivnosti. Vežbajte matematiku i logičko razmišljanje uz zabavne zadatke i otkrijte mnoge zanimljive činjenice o dinosaurima.

Odgovorite na pitanja, pronađite reči u tražilici, spojte tačkice, uočite razlike, obojte scene, povežite parove i još mnogo toga.

Mališani će istovremeno učiti o bogatom i raznolikom svetu morskih stvorenja, razvijati interesovanje za paleontologiju, saznati osnovne informacije o različitim vrstama mašina, uključujući građevinske mašine, avione, automobile i istraživati njihovu funkciju, razvijajući interesovanje za tehnologiju i inovacije.

Knjige iz serijala Razmrdajte vijuge za decu uzrasta od pet do sedam godina potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.