Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Čuveni dečji roman u novom ruhu: „Alisa u Zemlji čuda“ uskoro u prodaji

16.
5.
2024.

Iz edicije Klasici svetske književnosti za decu

U izdanju Vulkančića uskoro će se u prodaji naći još jedan klasik svetske književnosti za decu Alisa u Zemlji čuda – najpoznatije delo engleskog pisca Luisa Kerola.

Poigravajući se logikom, autor je uspeo da napiše roman koji okupira dečju pažnju i maštu, otkrivajući potpuno novi svet fantastičnih likova.

Jednog dana Alisa je sedela sa sestrom na brežuljku, tražeći nešto čime bi se zabavila. I baš tada kraj njih je projurio neobični beli zec. Pošavši za njim, radoznala Alisa upada u rupu i stiže pravo u neverovatnu Zemlju čuda. Tamo je sve šareno, neobično i izokrenuto – životinje govore i imaju čudne navike, čarobni napici i kolačići smanjuju i povećavaju ljude, Kraljica Srce organizuje nesvakidašnju partiju kriketa...

Zavirite u Zemlju čuda i otkrijte svemogući svet mašte, igre, avanture i potpuno drugačijih likova kao što su Ludi Šeširdžija, Češirski Mačak, Beli Zec i drugi.

Ediciju Klasici svetske književnosti za decu čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih pisaca za decu. Premda je namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći i stariji čitaoci koji se rado vraćaju čitanju vrednih dela koja nikada ne zastarevaju.

Izvanredan dečji roman Alisa u Zemlji čuda, namenjen deci uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.