Pretraži sajt

Vulkančić knjige za celodnevnu zabavu

30.
11.
2023.

Beskrajna avantura za najmlađe

Vulkančić se i ove jeseni može pohvaliti brojnim izdanjima koja pospešuju razvoj, razvijaju logičko razmišljanje i sadrže pregršt zabavnih aktivnosti za najmlađe. Predstavljamo vam novitete koji će vas oduševiti i kojima ćete se, zajedno sa vašom decom, iznova vraćati.

Knjiga Napravi 3D Sunčev sistem namenjena je svim ljubiteljima svemira i sklapanja modela i slagalica, sa modelom od čak 30 centimetara. Deca mogu da prave fenomenalan 3D model našeg čudesnog Sunčevog sistema, sa planetama, mesecima, kometama i asteroidima koji se okreću oko užarenog Sunca. Ovaj edukativni model, koji ćete sami sklopiti, prati i obilje neverovatnih činjenica koje će deca otkrivati dok ga budu sastavljali.

Vulkančić je pripremio i neodoljiv komplet Sastavi jednoroga, koji sadrži knjigu od 32 strane i 21 deo makete, kao i uputstvo za sklapanje jednoroga. Od ledenih lutalica do borovih selica, saznajte kako su nastali jednorozi, gde sada žive i kako da ih pronađete pomoću jedinstvenog vodiča. Dok mališani čitaju sve o njima, mogu sastaviti i maketu jednoroga, bez seckanja i lepljenja.

Uz novu Vulkančić knjigu sa aktivnostima Supernalepnice: Priroda deca će upoznati divne predele, šume, planine, reke i slatke životinje. Igrajući se do mile volje, najmlađi će uživati u beskrajnoj zabavi uz ovu fantastičnu knjigu o prirodi. Nalepnice se mogu koristiti iznova i iznova, a na svakoj stranici nalazi se i zadatak. Ukrasite sa vašim mališanima različite scene iz prirode kako god želite i usput pronađite sve skrivene životinje.

Ove i mnoge druge neodoljive dečje knjige dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Sačuvano u omiljne
Sklopi jednoroga visokog 30 cm! Zakorači u začarani svet jednoroga! Od ledenih lutalica...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.116,50 RSD
Ušteda 15%
2.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Zalepite slatke životinje bilo gde na stranicama ove knjige. Nalepnice se mogu koristit...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.019,15 RSD
Ušteda 15%
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Napravi fenomenalan 3D model našeg čudesnog Sunčevog sistema, sa planetama, mesecima, k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.274,15 RSD
Ušteda 15%
1.499,00 RSD