Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Vulkančić knjige za sve uzraste

25.
7.
2023.

Prepustite se igri i zabavnom učenju

Vulkančić je ovog leta pripremio brojne novitete za sve uzraste. Igrama i zabavi neće biti kraja uz magične bojanke i predivno ilustrovane romane, a knjige iz serijala Modna zabava rasplamsaće maštu svake devojčice.

Najmlađi uz pomoć roditelja mogu učiti prve reči zahvaljujući sjajnim knjigama Prve reči i Životinje iz edicije Moja prva riznica znanja. Ove slikovnice stižu u vidu prelepe kutije u obliku knjige sa po šest knjižica. Svaka knjižica sadrži ilustracije pojmova iz svakodnevnog života, koje će probuditi maštu radoznalih umova. Jasni oblici i vedre boje pospešiće moć opažanja i mališani će se tako upoznati sa brojevima, bojama, oblicima, suprotnostima, kao i sa različitim životinjama. Knjige su malog formata i zaobljenih ivica, pa su idealne za prvi susret deteta sa knjigom i njeno bezbedno korišćenje. A savršene su i kao poklon za decu.

Uz knjige Modne kreacije i Modna pista iz serijala Modna zabava devojčice mogu postati uspešne modne dizajnerke, tako što će uz malo mašte i kreativnosti, pomoću datih nalepnica, šablona, stranica za skiciranje sa spoljnim linijama, osmisliti odevne kombinacije za svaku priliku.

Roman Pedra Manjasa Ana Kadabra: Klub punog meseca nasmejaće vas i očarati, a jedinstvena junakinja osvojiće srca svih malih ljubitelja magije. Ana je ljuta jer mora da napusti svoju kuću, školu i svoj grad. Ona se sa roditeljima seli u Munvil, malo selo među šumama. Povrh svega, o tom mestu kruže razne legende i tajne. Ali ko je ta misteriozna mačka koja je svuda prati? Može li ta mačka pripadati nekoj veštici? Samo trenutak... Šta ako je ta veštica u stvari ona? Pozivamo vas da ispratite prvi deo ovog fantastičnog serijala, jer kada se Ana preseli u Munvil, njen život se prilično menja. Uživajte u upečatljivim, živopisnim ilustracijama Davida Sijere Listona, koji ima bogato iskustvo u prestižnim izdavačkim kućama.

Ovog leta jedan od dobrih izbora može biti i Knjiga puna zabave za raspust, u kojoj vas očekuje mnogo zadataka sa pronalaženjem razlika, lavirinti, spajanje tačkica, kvizovi i stranice za bojenje. Ova knjiga, idealna za putovanje, sadrži igrice i aktivnosti koje su pogodne da se rade kud god da krenete. Samo spakujte knjigu i olovke u ranac i pripremite se za zabavu. 

Stigla nam je i još jedna avantura najvoljenijeg miša na svetu Džeronima Stiltona. U izuzetno uzbudljivoj knjizi Putovanje kroz vreme: Tajna Kleopatrinog ogledala očekuju vas razne destinacije, među kojima su antički Egipat, dvor kraljice Kleopatre, Mongolija velikog Džingis-kana, Firenca XIV veka, iz doba Dantea i Beatriče, London pred kraj XVI veka, tokom vladavine Elizabete I. Krenite u avanturu koja se ne zaboravlja.

Svi naslovi dostupni su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.