Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Uskoro u Vulkančiću

20.
7.
2023.

Nove avanture omiljenih junaka

Ljubitelji čuvenih Tea sisterki, najvoljenijeg miša na svetu Džeronima Stiltona, najpoznatijeg svetskog detektiva Šerloka Njuškalomsa i avantura o zmajevima posebno će se obradovati jer je Vulkančić pripremio nove knjige omiljenih junaka. Ovo leto bogato je Vulkančić novitetima, a tom nizu pridružuju se Tea sisterke: Misterija na Madagaskaru, Život na koledžu: Lekcija o lepoti, Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara, Džeronimo Stilton: Zmajevo oko i Dečak koji je leteo sa zmajevima Endija Šeperda.

Voljene Tea sisterke nas pozivaju da im se pridružimo na putovanju u prirodu i u istraživanju egzotičnih biljaka i životinja u knjizi Misterija na Madagaskaru, a znamo da sa njima nikada nije dosadno. Osim toga, Kolet je upravo saznala nešto neverovatno. Ivet, vlasnica salona lepote na Ostrvu kitova, radila je i u Holivudu! Tako je započela jedna avantura Život na koledžu: Lekcija o lepoti, među četkama i karminima. Dobro došli na prestižni koledž Mišford, na kojem zajedno borave deca iz celog sveta. Časovi, sportska takmičenja, iskrena drugarstva, male ljubavi – svaki dan na Mišfordu je pun iznenađenja.

Šerlok Njuškaloms, najpoznatiji svetski detektiv, i njegova verna pomoćnica doktorica Brkson nalaze se u vozu za Pariz, kada jedan od putnika, inače čuveni mađioničar, nestaje usred noći! Deluje da niko od putnika ne zna ništa o tome, no detektivi su nanjušili prevaru. Hoće li uspeti da reše misteriju pre nego što bude prekasno? Saznajte u uzbudljivom romanu-mozgalici Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara. Rešite 28 glavolomki, zadatke sa traženjem razlika, zavrzlame sa praćenjem tragova i lavirinte!

I nadaleko čuveni Džeronimo Stilton se upustio u još uzbudljiviju i neponovljivu avanturu. U knjizi Zmajevo oko očekuje vas jedno misteriozno pismo, iznenadno putovanje i neprocenjivo blago skriveno u srcu Brazila. Najpoznatiji miš na svetu krenuće u potragu za legendarnim Zmajevim okom. Knjige o avanturama Džeronima Stiltona i njegove družine prevedene su na 52 jezika i prodate su u više od 187 miliona primeraka širom sveta.

Od autora Endija Šeperda stiže nam još jedna magija sa zmajevima. Dečak koji je leteo sa zmajevima očaraće vas zmajevima koji svetlucaju, lede svojim dahom sve pred sobom i ispunjavaju nebo vatrom. Ne propustite još jednu fantastičnu avanturu sa ovim čudesnim stvorenjima.

Svi naslovi uskoro će biti dostupni na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.