Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Knjige o životinjama koje će deca obožavati

12.
7.
2023.

Veliki izbor za najmlađe

Vulkančić u svojoj bogatoj produkciji ima široku ponudu knjiga o životinjama, uz koje najmlađi decenijama rastu i stasavaju. Mi vam s ponosom predstavljamo novitete koje će deca obožavati, a u kojima su glavni junaci upravo životinje.

Jedan od najprodavanijih dečjih serijala sa liste Njujork tajmsa dobio je svoj šesti nastavak u još zabavnijem romanu o omiljenom heroju. Čuveni Dogmen je u nevolji i vreme je da pravda ponovo pokaže svoje zube. Urnebesno duhovit i fantastično ilustrovan, grafički roman Dogmen: Zov sirovine donosi još uzbudljivije avanture. U novoj priči o dobru i zlu Dejva Pilkija otkrićete da li je naš junak s nosem za pravdu pokvaren do koske. Banka je opljačkana, a kod njega je pronađena torba s novcem, i svi dokazi upućuju na našeg neustrašivog policajca.

Svojim specifičnim humorom i žargonom, serijal o Dogmenu i njegovim avanturama svrstao se među najtraženije knjige za decu. Osim što podstiču kreativnost, uzbudljivi grafički romani Dejva Pilkija obrađuju i univerzalne teme kao što su prijateljstvo, tolerancija, dobrota, upornost i empatija.

U divno ilustrovanim knjigama Čudesna priroda i Mladunci na selu otkrićete fantastične zvukove prirode, životinja i njihovih mladunaca. Ove knjige sa vizuelno živopisnim i zvučno bogatim sadržajima biće zagarantovana zabava za decu koja otkrivaju živi svet, koji im nije dostupan u njihovom neposrednom okruženju. Knjižice edukativnog karaktera pomoći će mališanima da unaprede opšte znanje, razvijaju kognitivne veštine i senzorne sposobnosti.

Roditelji i mališani, spremite se za još jednu uzbudljivu avanturu, jer ćete u knjizi Neobični svet divljih životinja otkriti tajne živote nekih šašavih i divnih životinja. Na stranicama ove knjige upoznaćete ribe, žabe, majmune, merkate, guštere, leoparde, šišmiše, ptice, bube, medvede i mnoge druge životinje iz različitih krajeva sveta. Neke od njih plivaju, neke lete, trče ili puze, a i različitih su veličina: od sićušnih paukova pa do ogromnog plavog kita, najveće životinje na svetu.

Vulkančić je za najmlađe pripremio i nove slikovnice, najuzbudljivije do sada – Prozorčiće otvorite i prve reči izgovorite i Prozorčiće otvorite i životinje upoznajte. Uz ove knjižice deca će na lak i zabavan način naučiti prve reči, kao i nazive životinja. Ispod prozorčića će otkriti boje, brojeve, oblike, brojne vrste iz različitih predela sveta – od domaćih do morskih životinja.

Nabavite i vi vaš primerak knjiga Nikad ne bockaj ajkulu i Nikad ne bockaj jednoroga, u kojima ćete upoznati morska stvorenja i uživati bockajući njihove stomačiće. Na svakoj stranici očekuju vas predivno ilustrovane stranice, bogate bojama i sjajnim slikama, a uz to i rime, koje će nasmejati mališane.

Svi naslovi dostupni su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Provedite sjajno leto uz nove Vulkančić knjige.