Pretraži sajt

Novi istorijsko-ljubavni romani u Vulkan izdavaštvu

18.
3.
2024.

Dobro došli u svet bezvremene romanse!

Vulkan izdavaštvo objavilo je dva nova romana koji će očarati sve romantične duše. Usamljeni kapetan Alekse Aston je nova opijajuća istorijska romansa nagrađivane autorke bestselera, koja svoje likove smešta u neobične okolnosti, gde njihova intenzivna međusobna privlačnost prerasta u dragoceni dar ljubavi. Upoznajte usamljenog kapetana koji iznenada postaje vojvoda i ćerku plemića koja vodi imanje, jer njen otac to više ne može – dve usamljene duše između kojih sevaju varnice.

Majls Notli se vraća kući kao novi vojvoda od Vinsloua, nakon što je prognan pod optužbom da je, kad mu je bilo deset godina, slučajno ubio svog mlađeg brata. Nakon smrti starijeg brata, Majls se obreo u nepoznatim vodama: ne zna kako da upravlja imanjem, a još manje da bude vojvoda. Sve dok ne upozna intrigantnu mladu ženu.

Emeri Dženson je pre deset godina došla u Vajldvud sa roditeljima, unajmljenim da budu upravnik imanja i kućepaziteljka. Kako je um njenog oca slabio, ona je preuzimala sve više odgovornosti i sada vodi seoski posed. Kad se pojavi novi vojvoda, ona planira da sakrije slabosti svog oca, verujući da se vojvoda od Vinsloua neće dugo zadržati pošto je sezona u punom jeku, a on će morati da potraži nevestu i osigura naslednika. Ali Majls ne ide nikuda.

Roman iz pera Soraje Lejn Kći Italije, koji je već prodat u više od milion primeraka i preveden na više od 20 jezika, povešće vas na istorijsko putovanje u Italiju, 1946. godine, ali i vratiti u današnji London. Uronite u očaravajuću priču o nadi koja traje.

Zavodljiva vina, skupoceni tartufi i čuveni italijanski čokoladni krem daju posebnu aromu ovoj čarobnoj pripovesti o porodičnim tajnama i neuništivoj ljubavi.

Dok se oprašta od Feliksa, srce joj se slama. Kada su u detinjstvu trčali kaldrmom, sa rukom u ruci, Este je verovala da se nikada neće rastati. Ali mesto balerine u čuvenom pozorištu Skala u Milanu ponuda je koju ne može da odbije, a to će zauvek promeniti sudbinu njene porodice.

Lili steže izbledeli papir u rukama, svesna da njen život više nikada neće biti isti. Dok tuguje za ocem, saznaje šokantnu tajnu svoje bake, a jedini tragovi njene prošlosti kriju se u rukom pisanom receptu na italijanskom i starom pozorišnom programu. Želeći da pronađe odgovore, Lili prihvata posao u vinogradu u srcu živopisnih pejzaža oko jezera Komo. Lili je očarana raskošnim domom porodice Martineli, ali i šarmantnim Antoniom, i dok ćaskaju dugo u noć uz večeru i sveće, on joj nudi pomoć da otkrije nasleđe svoje porodice. Lili ubrzo otkriva tragičnu ljubavnu priču koja će promeniti sve.

Očaravajući romani iz žanra istorijske fikcije Usamljeni kapetan i Kći Italije dostupni su na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.