Pretraži sajt

Promocija knjige o Dudi Ivkoviću „Moj krst, moja priča“ Aleksandra Miletića

30.
11.
2023.

Petak, 1. decembar, Dobračina 55, od 12 sati

Vulkan izdavaštvo vas sa zadovoljstvom poziva na promociju autobiografije čuvenog Dušana Ivkovića Moj krst, moja priča. Predstavljanje knjige, koju je priredio sportski novinar i pisac Aleksandar Miletić, održaće se u petak, 1. decembra, u Prostoru Miljenko Dereta (Dobračina 55), s početkom u 12 sati.

Program će voditi glumac Bane Trifunović, a publici će se obratiti i Marija Radić, urednica domaće književnosti u Vulkan izdavaštvu, kao i Željko Obradović, Predrag Danilović, Branko Vlahović i Hristos Komninos, dugogodišnji prijatelji nekadašnjeg velikog košarkaškog trenera.

Na stranicama knjige Moj krst, moja priča oslikan je portret Dušana Ivkovića. U prvom delu knjige, Duda je podelio sa čitaocima kako je izgledao njegov životni i košarkaški put, dok su u drugom delu knjige portret Dušana Ivkovića doslikali njegova porodica i prijatelji.

„Za mene su oduvek najveća motivacija bili NEUSPEH I PORAZ. Mnogo puta sam posle poraza trpeo salve kritika, koje su neretko bile i neukusne. Često su raznorazni mediji bili puni najgorih mogućih reči o mom radu, ali to je uvek dolazilo posle nekih iznenađujućih poraza, kojih je kod mene, srećom, bilo vrlo malo. Toliko malo da bih jedva mogao i da ih se setim. Najbolji lek za takve stvari bio je rad.“ – odlomak iz knjige Moj krst, moja priča

Knjigu Moj krst, moja priča možete pronaći na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.