Pretraži sajt

Dinamično i izazovno – novi trileri Vulkan izdavaštva

5.
5.
2023.

Istina je uvek šokantna, a neizvesnost do poslednje stranice zagarantovana

Ljubitelje žanra na sajtu vulkani.rs očekuju uzbudljiva i originalna ostvarenja, koja otvaraju put u neispričane misterije koje se poigravaju našim slutnjama do samog kraja. Predstavljamo vam tri moćne, vešto ispričane priče pune neuobičajene napetosti.

Od Ričarda Ozmana, autora neprikosnovenih bestselera Klub ubistava četvrtkom i Čovek koji je umro dvaput, stigao nam je treći nastavak planetarno poznatog serijala, prodatog u više miliona primeraka. Od skupe banje preko zatvorske ćelije opremljene aparatom za espreso do luksuznog penthausa, Metak koji je promašio, pun domišljatosti, intrige i neodoljivog šarma, donosi priču o četiri neobična prijatelja i još jednom misterioznom ubistvu. Običan je četvrtak, i stvari bi najzad trebalo da se vrate u normalu. Samo što nevolje nikada nisu daleko kada je u pitanju Klub ubistava četvrtkom. Zastareli slučaj od pre jedne decenije – njihova omiljena vrsta – vodi ih do legende lokalnog novinarstva i ubistva bez tela i bez odgovora.

Novi roman Džin Hanf Korelic očarava zapletom za koji bi svaki pisac prodao dušu. Kada Evan Parker predstavi svoju veličanstvenu ideju za roman profesoru kreativnog pisanja Džejkobu, profesorova blaga netrpeljivost prema pametnom i arogantnom mladiću će se pretvoriti u zavist. Godine su prošle, za Evana niko nije čuo, a Džejk otkriva nešto sasvim neočekivano: Evan više nije živ. I tako će Džejk uraditi ono što bi svaki pisac uradio sa dobrom idejom: iskoristiće je. Ali sve ima svoju cenu. Zaplet je za kralja horor priča Stivena Kinga jedan od najboljih romana o piscima i pisanju.

Bestseler broj 1 Njujork tajmsa i BookTok hit. Snima se Netflix film sa Džulijom Roberts, Maheršalom Alijem, Itanom Houkom, Kevinom Bejkonom, a izvršni producenti su Mišel i Barak Obama. Za knjigu meseca izabrali su je urednici Amazona, a za knjigu godine izabrali su je: The Washington Post, Time, NPR, Elle, Esquire, Kirkus, Library Journal, The Chicago Public Library, The New York Public Library, BookPage, The Globe and Mail, EW.com, The LA Times, USA Today, InStyle, The New Yorker, AARP, Publisher's Lunch, LitHub, Book Marks, Electric Literature, Brooklyn Based, The Boston Globe. Magnetski privlačan roman Rumana Alama Ostavi svet za sobom donosi priču o dve porodice koje se ne poznaju, a primorane su da zajedno provedu dugačak vikend koji je krenuo loše. Amanda i Klej su izabrali udaljeni kutak Long Ajlanda radujući se odmoru: spokojnoj pauzi od života u Njujorku, kvalitetno provedenom vremenu sa sinom i kćerkom tinejdžerima, i nagoveštaju lepog života u luksuznom domu koji su iznajmili za vikend. Ali neko kasno noću kuca na njihova vrata i razbija čaroliju. Daleko od civilizacije, dok izgleda kao da se priroda buni, tajanstveno zlo ih proganja i podriva međusobno poverenje.

Pozivamo pasionirane ljubitelje trilera da na sajtu vulkani.rs potraže nove bestselere dokazanih majstora žanra i debitantska ostvarenja koja su vrtoglavom brzinom osvojila čitaoce širom sveta.