Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Prvog dana Sajma veliki broj posetilaca na štandovima Vulkan izdavaštva

24.
10.
2022.

Prvog dana 65. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, koji je počeo 23. oktobra, štandovi Vulkan izdavaštva u halama 1 i 4 privukli su veliki broj posetilaca, koji su želeli da kupe neke od hit naslova po povoljnim sajamskim cenama.

Čitaoci su se najviše odlučivali za knjige popularnog Kanađanina Robina Šarme Budni u pet (i vaš je čitav svet) i Kaluđer koji je prodao svoj ferari, ali i za ostale naslove iz popularne psihologije, među kojima su Razmišljam previše od terapeutkinje i stručne savetnice Kristel Petikolen, Kako uživati u životu i poslu Dejla Karnegija, kao i nastavak bestselera Put kojim se ređe ideDalje putem kojim se ređe ide, svetski poznatog psihijatra Morgana Skota Peka. Ljubitelji knjiga u izdanju Vulkan izdavaštva veću pažnju poklonili su i Jonasu Salcgeberu i njegovom delu Mala knjiga stoicizma.

U izdanju Vulkančića, za roditelje i njihove mališane nezaobilazni su bili Dogmen i Ketkid, avanture sa čuvenim Džeronimom Stiltonom, kao i dečji roman Isidora Mun i zvezda padalica. Među dečjim izdanjima izdvojili su se i serijal Pet prijatelja književnice Inid Blajton, kao i edukativni Atlas zastava sa 200 nalepnica. Najmlađim čitaocima su posebno zanimljivi bili i Klasici za decu: Devojčice i Put oko sveta za 80 dana iz iste serije.

U kategoriji domaćih autora, najveća zainteresovanost bila je za knjige Miodraga Majića – Deca zla, Ostrvo pelikana i Rudnik, koji je zauzeo prvo mesto.

Čitaoci su kupovali beletristiku i dela Dok se kafa ne ohladi autora Tošikazua Kavagučija, Kuća bez sećanja jednog od najčitanijih Italijana današnjice Donata Karizija, Tamo gde rakovi pevaju autorke Delije Ovens, kao i knjigu Ponoćna biblioteka Meta Hejga, Sanatorijum Sare Pirs i mnoge druge naslove.

Pozivamo vas da do nedelje, 30. oktobra, posetite Vulkanove štandove u halama 1 i 4 i izaberete brojna hit ostvarenja svetske i domaće književnosti, kao i zabavne priče za decu.

Dobro došli!