Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Aktuelnosti

30.
Nov
2020
Aktuelnosti
Odabrani trileri Vulkan izdavaštva po neverovatnoj ceni: 3 za 987 dinara Samo na sajtu Vulkan izdavaštva od 30. 11. do 6. 12. Čitaoci kojima je potrebna dodatna doza adrenalina uživaće u zimi pred nama! Vulkan izdavaštvo je napravilo izbor odličnih trilera koji će obradovati sve poznavaoce ovog žanra. U periodu od 30. novembra do 6. decembra posetite sajt www.vulkani.rs i obradujte sebe najboljim, odabranim trilerima, po neverovatnoj ceni: 3 knjige za 987 dinara! Ljubitelji romana koji odišu napetošću i neizvesnošću, prepustite se otkrivanju novih misterija do samih šokantnih završetaka! Akcijom su obuhvaćeni romani koji su oduševili čitaoce širom sveta i najtiražniji trileri koji su pomerili granice žanra. Pred vama je nekoliko sjajnih predloga!
27.
Nov
2020
Akcije
Samo na sajtu www.vulkani.rs, 27. novembra, povodom manifestacije Black Friday očekuju vas veliki popusti
25.
Nov
2020
Vesti
Roman Patrika Svensona Jevanđelje po jeguljama osvojio je National Outdoor Book Award for Natural History Literature. 
25.
Nov
2020
Vesti
Idealno štivo za ljubitelje sočnih ljubavnih priča smernih vojvotkinja.
19.
Nov
2020
Zanimljivosti
Kada je roman Tamo gde rakovi pevaju napisan, niko nije očekivao da će postati bestseler. Pre njegovog objavljivanja, spisateljica Delija Ovens bila je relativno nepoznata naučnica. A onda je roman oduševio milione čitalaca širom sveta! Knjiga je postala bestseler na listi Njujork tajmsa i nadmašila tiraže naslova objavljenih 2019. godine. Roman Delije Ovens i dalje osvaja srca brojnih čitalaca. Knjiga Tamo gde rakovi pevaju očarala je i čuvenu holivudsku glumicu Ris Viderspun. Nakon što je uvrstila roman u svoj onlajn književni klub, dogodila se magija! Najprodavanija i najvoljenija knjiga oživeće na velikom platnu!
19.
Nov
2020
Vulkančić
Роман Кетрин Рандел Добри крадљивци одушевио је читаоце узраста од 9 до 12 година и освојио књижевну награду Коста.
17.
Nov
2020
Vesti
Istražite dubine ljudske psihe i njene najmračnije strane u napetom trileru Paola Roversija Zora u crnoj šumi!
17.
Nov
2020
Akcije
U celom svetu 19. novembra obeležava se Svetski dan muškaraca, a Vulkan izdavaštvo tim povodom organizuje fantastičnu akciju!
13.
Nov
2020
Vesti
Pablišers vikli proglasio je novi roman Patrika Svensona Jevanđelje po jeguljama za jednu od najboljih knjiga 2020. godine.