Pretraži sajt

Aktuelnosti

11.
Oct
2021
Aktuelnosti
U okviru Vulkanovog sajma knjiga, koji traje od 11. do 17. oktobra, u utorak, 12. oktobra, od 18 do 19 sati, u knjižari Vulkan u TC Ušće biće održano potpisivanje knjiga Miloša Latinovića, autora bestselera Dugodnevica, Etape noći, Šekspirov klijent i drugih značajnih dela. Pozivamo vas da nam se pridružite i upoznate jednog od vodećih autora domaće književne scene.
11.
Oct
2021
Aktuelnosti
Vulkanov sajam knjiga, jedina manifestacija koja ove jeseni slavi značaj knjige i pisane reči, održaće se na radost brojnih čitalaca od 11. do 17. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan.
11.
Oct
2021
Aktuelnosti
TOP 30 Vulkanovih naslova možete kupiti po cenama sniženim za 30% za vreme najveće književne manifestacije – Vulkanovog sajma knjiga. Akcija TOP 30 trajaće od 11. do 17. oktobra, a u okviru nje imaćete priliku da izaberete za sebe neke od najčitanijih knjiga koje još niste stigli da nabavite.
11.
Oct
2021
Aktuelnosti
Tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 11. do 17. oktobra, u svim knjižarama Vulkan i na dva sajta pronađite omiljena izdanja Vulkančića po cenama sniženim za 30%. Listu TOP 30 naslova u kojima su deca najviše uživala u proteklom periodu možete pogledati ovde.
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
TOP 30 Vulkanovih naslova možete kupiti po 30% nižoj ceni do 17. oktobra 2021. godine. Dok traje akcija, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
TOP 30 naslova za decu biće dostupno po 30% nižoj ceni do 17. oktobra. Dok traje akcija, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
Na specijalnoj akciji nalaze se hitovi ovogodišnjeg Vulkanovog sajma, koje ćete moći da kupite po 30% nižoj ceni! Tokom trajanja akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije biće besplatna.
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
20% popusta na sve knjige + 10% sajamskog popusta + 10% popusta na tri ili više kupljenih knjiga!
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
Na specijalnoj akciji naći će se dečji hitovi ovogodišnjeg Vulkanovog sajma knjiga u izdanju Vulkančića, koje ćete moći da kupite po ceni sniženoj za 30%!
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
Odabrana dela iz beletristike u izdanju Vulkan izdavaštva biće dostupna po posebnim sajamskim cenama, sniženim za 40%, 50% i 60%. Dok traje akcija, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
Odabrana dela u izdanju Vulkančića biće dostupna po posebnim sajamskim cenama, sniženim za 40%, 50% i 60%. Tokom trajanja sajamske akcije, na teritoriji Republike Srbije dostava je besplatna.
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
Pojedinim naslovima cena je snižena za čak 70% u odnosu na redovnu! Dok traje akcija, dostava na teritoriji Republike Srbije biće besplatna!
09.
Oct
2021
Aktuelnosti
Od 11. oktobra do 10. novembra, svi čitaoci koji kupovinu obave u nekom od objekata Moj kiosk širom Republike Srbije biće u prilici da učestvuju u specijalnoj akciji Vulkan izdavaštva. Jedna knjiga iz akcijske ponude koštaće 399 dinara, a cena dva naslova iznosiće 499 dinara!
08.
Oct
2021
Aktuelnosti
Još samo tri dana do pokretanja erupcije najboljih knjiga! Na 32 lokacije i na dva sajta (vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs), od 11. do 17. oktobra biće održan drugi po redu Vulkanov sajam knjiga. Tom prilikom, Vulkan izdavaštvo pripremilo je mnoštvo stranih i domaćih književnih hitova, kao i naslova za najmlađe, koji dolaze iz Vulkančića. Kako bismo obradovali verne čitaoce, potrudili smo se da ponudimo izvanredne naslove po specijalnim sajamskim cenama
07.
Oct
2021
Aktuelnosti
Другу годину заредом, Вулканов сајам књига својим присуством употпуниће Бојан Јокановић, који је срца читалачке публике освојио интерактивним и едукативним књигама посвећеним борби за правопис српског језика, а чији је главни лик митски јунак Сизиф. Аутор ће овом приликом представити два нова наслова – 100 Сизифових правописних правила 3 и Неће гром у коприве, као и едукативне карте, Учим и играм се: Сизифова правописна правила 3.
07.
Oct
2021
Aktuelnosti
Drugu godinu za redom, Vulkan izdavaštvo organizuje sajam knjiga, ovoga puta na čak 32 lokacije širom teritorije Republike Srbije i na dva sajta (vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs). Pored velikog izbora svetskih bestselera, ovaj praznik knjige biće upotpunjen najnovijim delima savremenih domaćih pisaca.
06.
Oct
2021
Aktuelnosti
Za sve ljubitelje trilera koji poniru u ljudsku psihu, Vulkan izdavaštvo je priredilo Instinkt, debitantski roman autorke Ešli Odrejn. U pitanju je napeta psihološka drama o stvaranju i urušavanju jedne porodice. O ženi kojoj iskustvo majčinstva postaje sve ono čemu se najmanje nadala. Priča o odnosu majke i ćerke koji ponire u provaliju emocija. Tour de force koji, stranicu po stranicu, otkriva sve ono o čemu se u porodicama ćuti. Surovo iskreno, hipnotišuće putovanje u psihu jedne žene kojoj niko nije spreman da poveruje.
05.
Oct
2021
Aktuelnosti
Roman Jeza namenjen je strastvenim čitaocima napetih trilera čija je radnja smeštena u neobične, gotovo filmske predele. Prava za objavljivanje ovog romana prodata su u 23 zemlje, a biće preveden na 22 jezika. Kompanija Firebird Pictures otkupila je prava za TV seriju.  
01.
Oct
2021
Aktuelnosti
  U okviru akcije koja traje od 1. do 7. oktobra samo na sajtu vulkani.rs, među 50 odabranih naslova pronađite one koje ste želeli da pročitate i platite ih upola cene! Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Srbije je besplatna.
01.
Oct
2021
Aktuelnosti
Ostalo je još samo 10 dana do početka najveće književne manifestacije – Vulkanovog sajma knjiga! Od 11. do 17. oktobra, u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan, imaćete priliku da kupite novitete i neprolazne hitove po sajamskim cenama. Napravite spisak svih naslova koje želite da pročitate na vreme! Pripremili smo pregršt novih knjiga, a svaka od njih traži put do svog čitaoca i biblioteke koja joj je predodređena. Vulkan izdavaštvo je i ovog puta tu za vas da vam pomogne u izboru, pogledajte preporuku Vulkanovih sajamskih hitova i pronađite pravu knjigu za sebe.