Pretraži sajt

Fantastična ponuda za ljubitelje istorijskih trilera Glena Kupera

18.
3.
2024.

Znak raspeća“ u prodaji

Od autora svetskog bestselera Biblioteka mrtvih Glena Kupera stigao nam je novi istorijski triler Znak raspeća, a objavljivanje prve knjige novog intrigantnog serijala o religijskim zaverama Vulkan izdavaštvo će obeležiti specijalnom ponudom na sajtu vulkani.rs od 18. do 25. marta. Kupovinom novog Kuperovog romana ljubitelji napetih, nepredvidivih i avanturističkih istorijskih priča ostvaruju čak 40% popusta pri kupovini druge knjige ovog proslavljenog američkog pisca, lekara, arheologa, scenariste i filmskog producenta.

Akcijom su obuhvaćena tri romana iz Kuperove čuvene trilogije: Biblioteka mrtvih, Knjiga mrtvih duša i Čuvari biblioteke.

U novom trileru Znak raspeća upoznaćete harvardskog profesora Kala Donovana, koji se odaziva na hitan poziv iz Vatikana i odlazi pravo u Italiju da ispita mladog sveštenika Đovanija, kojem se na telu pojavio božji znak raspeća. Zgranut otkrićem da ta stigma možda i nije lažna, Kal odlučuje da otkrije uzrok zagonetnih rana.

Ali Kal nije jedini s tom namerom. Kada Đovani nestane iz svoje crkve u gluvo doba noći, Kal će uvideti da taj sveštenik u svojim rukama drži ključ tajne koja bi mogla da uzdrma svet: tajne koju i jedno zagonetno nacionalističko udruženje očajnički želi da ima pod svojom kontrolom.

Udružen sa Đovanijevom sestrom Irenom, Kal mora da razotkrije misteriju i uđe u trag Đovaniju u opasnoj trci s vremenom, inače bi moglo da dođe do katastrofe apokaliptičnih razmera.

Triler Znak raspeća potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite popust od 40% pri kupovini druge knjige Glena Kupera. Ne propustite ovu izvanrednu priliku i dopunite svoju biblioteku fantastičnim romanima punim istorijske mistike.