Pretraži sajt

Kupiš 1, čitaš 2 Vulkančić knjige

9.
3.
2024.

Akcija traje od 9. do 21. marta na sajtu vulkancic.rs

Vulkančić je pripremio veliku onlajn-akciju kojom su obuhvaćena odabrana dečja izdanja. Od 9. do 21. marta, kupovinom dve knjige sa spiska odabranih naslova jeftiniju dobijate za jedan dinar. Divne priče pune avantura, knjižice sa nalepnicama i mekanim teksturama, kao i brojna edukativna izdanja potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite ovu neodoljivu ponudu. Za sve mališane obezbedili smo i besplatnu dostavu akcijskih naslova na teritoriji cele Srbije.

Najčitanija dečja izdanja obuhvaćena akcijom pronaći ćete klikom na link. Poklonite vašim mališanima uzbudljivu avanturu!

Da li volite pustolovine i misterije? Ako je vaš odgovor potvrdan, pridružite se Tea sisterkama: sa njima ćete istraživati nove i fascinantne zemlje. Zajedno ćete doživeti avanture koje oduzimaju dah. Spremite se za putovanje na Island i pustolovinu prepunu misterije u knjizi Tea sisterke: Potera na ledu. Tea sisterke su veoma uzbuđene jer im se ukazala prilika da upoznaju čuvenog pisca kriminalističkih romana Vigmara Odsona, koji je upravo objavio novo remek-delo.

Uz 100 prvih reči: Životinje mališani će istraživati svet oko nas i pritom bogatiti svoj rečnik. Dok uče prve reči, uz ove šarene knjige pametne glave će istraživati svet oko nas i upoznati životinje. Na svakoj strani malene ruke pronaći će mekane teksture koje će ih dodatno zabaviti, a jednostavne ilustracije doprineće uživanju u čitanju. Dodirivanjem različitih tekstura mališani će razvijati svoj taktilni sistem, tople ilustracije i kontrastne boje stimulisaće razvoj vida, a izgovaranje pojmova sa slika pospešiće razvoj govora.

Olovke i bojice u ruke i zabavite se dok popunjavate fantastičnu knjigu sa aktivnostima Supervežbanka 5, u kojoj vas čeka mnogo uzbudljivih zadataka. Knjiga je idealna za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština jer sadrži brojne zanimljive aktivnosti, zadatke i strane za crtanje i bojenje. Zadaci su prilagođeni uzrastu i namenjeni su za razvijanje mašte i logičkog razmišljanja.

Raskošno ilustrovana riznica vanvremenskih priča za čitanje pred spavanje Svet pun priča za laku noć oduševiće i malene avanturiste i velike sanjalice. U ovoj predivnoj knjizi pronaći ćete neke od dobro poznatih poučnih narodnih priča: Carevo novo odelo, Kako je pala noć, U cara Trojana kozje uši, Kako se mudrost raširila svetom, Kralj miševa i mnoge druge. Obiđite svet sa vašim mališanima, obogatite im maštu i zajedno uživajte u čitanju najlepših priča za laku noć.

Prvi deo serijala o pronicljivom junaku Šerloku Njuškalomsu prepun je zagonetki koje pokreću mozak. Možete li da ih odgonetnete i pomognete detektivima da reše najteži slučaj do sada? Uzbudljivi roman-mozgalica Šerlok Njuškaloms i slučaj kraljevskih dragulja sadrži više od 30 glavolomki, uključujući lavirinte, zavrzlame sa brojevima i tražilice. Odlična stvar je što ih možete rešiti u bilo kom trenutku, oni su tu radi zabave, a ne samo da biste napredovali u priči.

Ne propustite ovu sjajnu ponudu i potražite najbolje knjige za decu svih uzrasta na sajtu vulkancic.rs.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 9. do 21. marta na sajtu vulkancic.rs.

** Akcijom su obuhvaćena odabrana dečja izdanja.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije se ne naplaćuje.