Pretraži sajt

Osmomartovski popust od 30% na sajtu Vulkan izdavaštva

8.
3.
2024.

Akcija koja se ne propušta

Dan žena obeležite poklanjanjem posebne pažnje vašim dragim damama! Praznična euforija zahvatila je i sajt Vulkan izdavaštva, gde vas očekuju neodoljivi popusti na sva izdanja Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića – od najnovijih bestselera, ostvarenja o kojima se uveliko priča na BookTok-u, voljenih klasika, dela domaćih pisaca, do knjiga za mlade i najmlađe čitaoce. Samo danas, 8. marta, sve knjige su dostupne po cenama sniženim čak 30%, a dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Uz prigodnu posvetu izmamite najlepši ženski osmeh knjigom!

Mesec bez meda, novu uzbudljivu ljubavnu priču autorki romana Neodoljiv Loren Bilings i Kristine Hobs, koje stoje iza pseudonima Kristina Loren, napisanu u stilu najboljih romantičnih komedija, ne smete propustiti, jer za dva zakleta neprijatelja mnogo toga može da se desi tokom iznenadnog putovanja na divno tropsko ostrvo – možda čak i ljubav. Divna romansa koja će vas povesti na urnebesno čitalačko putovanje je vrlo brzo po objavljivanju postala bestseler Njujork tajmsa i svrstala se među BookTok hitove.

Nakon enormnog uspeha knjige Toksični ljudi, Bernardo Stamateas nastavlja da otkriva ključeve za lečenje emocionalnih ožiljaka. Knjiga Toksične emocije veoma dobro objašnjava razliku između onoga što je zdravo i što je štetno na emocionalnom nivou. Podeljena je na 15 poglavlja, a svako govori o određenoj emociji i objašnjava kakav je ciklus svake od njih, kao i kada i zašto može postati toksična za nas i našu okolinu. Na kraju, autor nudi niz jednostavnih strategija za izlazak iz ovog negativnog kruga.

Na stranicama knjige Moj krst, moja priča, koju je priredio Aleksandar Miletić, oslikan je portret Dušana Ivkovića. Vrativši se u detinjstvo, Ivković je ispričao priču o svom odrastanju, porodici i svemu onome što je obeležilo najranije godine njegovog života. U prvom delu knjige saznaćete kako je izgledao njegov životni i košarkaški put. U drugom delu knjige portret Dušana Ivkovića doslikali su njegova porodica i njegovi prijatelji. Oni su rečima ispunili tišinu i uverili nas u to da veliki ljudi nastavljaju da žive i kada poslednja pčela napusti njihova nedra.

Nezaboravna potraga za blagom Džeronima Stiltona ostaviće ljubitelje uzbudljivih priča i avanturističkih putovanja bez daha. Spremite se da pođete na put sa najpoznatijim mišem na svetu u knjizi Upoznajmo Italiju: Sto čuda. Našem voljenom junaku je zaista bio potreban odmor, pa se tako jednog jutra ukrcao u avion sa svojim timom, ne znajući da su ga prijavili za fascinantnu potragu za blagom. Od Rima do Venecije, od Apenina do Alpa, posetili su mesta kakvih više nigde na svetu nema i upoznali se sa prirodom i kulturom Italije, zemlje stotine čuda koja tek treba upoznati.

Papirni svet: Ljudsko telo je jedinstvena knjiga sa slojevitim stranicama, u kojoj ljudsko telo oživljava. Sa predivnim slojevitim stranicama i prozorčićima pod koje možete zaviriti, ova knjiga će vam otkriti sve o ljudskom telu. Listanjem slojeva anatomije otkrićete moćne mišiće, složene nerve i genijalni mozak. Da li ste spremni da vidite od čega je sačinjeno ljudsko telo? Jedinstvena knjiga sa slojevitim stranicama, u kojoj ljudsko telo oživljava!

Naše telo je neverovatno. Radi bez prestanka kako bi sve funkcionisalo. Čak i kada spavamo, naše telo raste, diše, pumpa krv i dovršava varenje poslednjeg obroka.
Sa predivnim slojevitim stranicama i prozorčićima pod koje možete zaviriti, ova knjiga će vam otkriti sve o ljudskom telu. Listanjem slojeva anatomije otkrićete moćne mišiće, složene nerve i genijalni mozak. Da li ste spremni da vidite od čega je sačinjeno ljudsko telo?

Posetite sajt vulkani.rs i potražite najbolje knjige po specijalnim prazničnim cenama.

 

 

NAPOMENE:

* Akcija traje samo danas, 8. marta, na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni svi naslovi Vulkan izdavaštva.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.