Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Zastrašujuća preporuka Vulkan izdavaštva

31.
10.
2023.

Izdvajamo za vas

Već ste pripremili strašnu masku, čudan kostim, bundevu i horor film? Krenite u potragu za fascinantnim psihološkim pričama, detektivskim romanima, uzbudljivim misterijama i vrhunskim trilerima Vulkan izdavaštva.

Fantastične trilere u izdanju Vulkan izdavaštva potražite putem linka.

Ako volite psihološku neizvesnost, paradokse i neočekivane obrte, uronite u novu knjigu briljantnog Sebastijana Ficeka, autora svetskog bestselera Igra žmurke. Kradljivac duša će ljubitelje napetog štiva povesti na šokantno putovanje u dubine ljudske psihe.

Preporučujemo i bestseler Njujork tajmsa Kako ubijaju dobre devojke autorke Holi Džekson, prvi deo fascinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka. Ova misteriozna priča ovenčana je britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

Ispričana u paralelnim vremenskim linijama, sa zlokobnim okruženjem i još mračnijim pogledom na prijateljstvo, ljubav, opsesiju i ambiciju, U snovima mojim držim nož Ešli Vinsted je knjiga koju ćete pročitati u jednom dahu.

Uzbudljiva priča nagrađivanog pisca i dramaturga iz Melburna Gejbrijela Bergmozera Plen vodi vas na mesto gde se završava avantura, a počinje košmar, najmračnija noćna mora, ali i priča o snazi volje ljudi koji se suočavaju sa nemilosrdnim zlom.

Podsećamo vas da su u okviru Vulkanovog sajma knjiga, koji će trajati do nedelje, 5. novembra, sve knjige Vulkan izdavaštva, YA Vulkana i Vulkančića na popustu od 30% i da za kupovinu tri ili više naslova ostvarujete i količinski popust od još 10%, na vulkani.rs. Uz to, dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.