Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Vulkanovi ljubavni romani na specijalnoj sajamskoj onlajn-akciji

25.
10.
2023.

Samo danas, 25. oktobra, na sajtu vulkani.rs

Potražite knjigu za svoju dušu, priču snažnu poput poezije, nežnu i dirljivu pripovest ili istorijsku sagu koja će vas istrgnuti iz svakodnevice, i to po specijalnim sajamskim cenama. Iskoristite popust od 25% za kupovinu putem sajta vulkani.rs i još 10% sajamskog popusta, a ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, ostvarujete još 10% količinskog popusta. Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Sve ljubavne romane koji su na akciji potražite putem linka i uživajte u odabiru i u našim preporukama.

Svetski i francuski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba, koji je osvojio čitaoce širom sveta, priča je o radosti življenja, apsolutnoj lepoti otkrivanja drugih ljudi, čaroliji naših osećanja. Spisateljica Melisa da Kosta u svom debitantskom romanu istražuje ljudsku ranjivost, duboko prijateljstvo i važnost da se svaki trenutak živi punim plućima. Ovaj roman je oda životu, prijateljstvu i samootkrivanju, kroz oči dva bića koja je sudbina spojila u poslednjoj avanturi.

BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa Ljubav mog života autorke Rouzi Volš savršen je izbor za ljubitelje uzbudljivih trilera i dirljivih romantičnih priča. Dok na površinu izranjaju tajne iz Emine prošlosti, ona mora nekako da dokaže da je zaista žena koju Leo poznaje i voli. Ipak, da bi to uradila, prvo mora da mu ispriča o svojoj drugoj velikoj ljubavi.

Debitantsko ostvarenje australijske novinarke Miki Bramer Obećaj mi da ćeš voleti, autentična pripovest o prevazilaženju strahova, pronalaženju izlaza iz usamljenosti i slavljenju života koji nam je dat, nezaboravna je priča o ženi velikog srca, dirljiv roman koji će vas utešiti poput zagrljaja drage osobe. Okrenućete poslednju stranicu sa novim žarom – bez gorčine i kajanja.

Kako se brišu osećanja urezana u srce? Da li će Nik i Noa biti u stanju da ostave prošlost iza sebe i krenu iz početka? Da li je uopšte moguće zaboraviti tako snažnu ljubav, tako opasno strastvenu vezu? Dokle su oboje spremni da daju šansu budućnosti o kojoj su zajedno sanjali? Uronite u priču koja ostavlja bez daha u trećem i poslednjem delu romantične sage Mersedes Ron – Naš greh.

Od bleštavih džez klubova do siromašnih ulica grada pod opsadom, ispunjena neizvesnošću, Poslednja ruža Šangaja je snažna pripovest o ratnim razaranjima, gubitku, porodici, ugovorenom braku i besmrtnosti nade. Roman Vejn Daj Randel prodat je u 100.000 primeraka u roku od šest meseci od objavljivanja, proglašen je bestselerom Volstrit žurnala i nominovan za nagradu Goodreads Choice za najbolju istorijsku fikciju.

Posetite sajt vulkani.rs i potražite nezaboravne ljubavne romane po specijalnim sajamskim cenama.

 

NAPOMENE:

* Ljubavni romani u izdanju Vulkan izdavaštva su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.