Pretraži sajt

Trileri Vulkan izdavaštva na specijalnoj sajamskoj akciji

24.
10.
2023.

Samo danas, 24. oktobra, na sajtu vulkani.rs

Osetite uzbuđenje, uronite u misteriju, zagonetku i neizvesnost. Vulkan izdavaštvo je današnju akciju u okviru Vulkanovog sajma knjiga pripremilo za sve pasionirane ljubitelje trilera. Na sajtu vulkani.rs potražite najčitanije knjige po fantastičnim sajamskim cenama. Onlajn-kupovinom otvarujete 10% dodatnog popusta na odobrenih 25%, a ukoliko se odlučite za tri ili više naslova, obračunava se i količinski popust od još 10%. Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

Iz neodoljive ponude izdvajamo porodičnu sagu indijske autorke Dipti Kapur Doba poroka, brutalnu i neodoljivu priču o kriminalcima i ljubavnicima, lažnim prijateljstvima i zabranjenoj romansi. Psihološki triler Vulfa Dorna Okidač će vam otvoriti vrata psihijatrijske bolnice u blizini Švapske visoravni i pritom vas nemilosrdno uvlačiti u najdublje ponore ljudske psihe. Ukrcajte se na let za Njujork i krenite na putovanje prepuno neizvesnosti i iznenađenja od kojih će vam zastati dah u svetskom bestseleru Pad T. Dž. Njuman. Otisnite se na prelepo malo ostrvo u jugozapadnom Pacifiku u romanu višestruko nagrađivane autorke Lusi Klark Ostrvo sudbine. Dok budete uživali u pogledu na svetlucavi plavi okean i koralne grebene, ubrzo ćete shvatiti da ipak niste na letovanju iz snova.

Poslednja Mona Liza je brz, uzbudljiv triler autora Džonatana Santlofera, inspirisan stvarnim događajem: krađom Mona Lize iz Luvra 1911; pripovest romantična i strastvena koliko i napeta i uzbudljiva. Sebastijan Ficek, nesumnjivo jedan od najzanimljivijih pripovedača u svetu trilera, uvek nam servira intenzivne priče koje je nemoguće odložiti, a Kradljivac duša nije izuzetak. Sa preokretom koji oduzima dah, Tajanstveni gost B. P. Voltera atmosferična je priča smeštena u raskošni svet bogatih londonskih porodica. Ovaj senzacionalni triler koji istražuje tajne, laži i osvetu otvara se uz prasak – na dan ubistva. Savršena kombinacija romanse i neizvesnosti sa snažnom i šarmantnom heroinom očekuje vas u uzbudljivom romanu engleske spisateljice Meri Stjuart Moj brat Majkl.

Posetite sajt vulkani.rs i potražite vrhunske trilere po specijalnim sajamskim cenama.

 

NAPOMENE:

* Trileri Vulkan izdavaštva su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.