Pretraži sajt

Knjige domaćih autora u izdanju Vulkan izdavaštva po specijalnim sajamskim cenama

23.
10.
2023.

Samo danas, 23. oktobra, na sajtu vulkani.rs

Nova Vulkan akcija za ljubitelje domaće književnosti! Na sajtu vulkani.rs, među klasicima srpske književnosti pronaći ćete neprolazna dela Ive Andrića, Selimovića, Pavića, Crnjanskog, Bore Stankovića, kao i dela savremenih pisaca – Miodraga Majića, Olivere Jovanović, Dušana Miklje, Bazdulja, Latinovića, i to na specijalnom sajamskom popustu.

Na sajtu vulkani.rs, uz popust od 25% odobravamo dodatnih 10% popusta, a prilikom kupovine tri ili više knjiga ostvarujete popust od još 10%. Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka. Iz raznovrsne ponude izdvajamo nekoliko naslova.

Rastko Petrović je prvi naš pisac koji se nije libio da prikaže kako je zaista izgledalo povlačenje srpskog naroda preko Albanije u romanu Dan šesti, govoreći i o svemu onome što život jeste i o svim njegovim mogućnostima da se preobrazi, o istorijskom rađanju sveta i ljubavi i jedinoj njenoj svrsi – da čovek bude. Druga knjiga Seoba i danas predstavlja jedno od najznačajnijih dela Miloša Crnjanskog i srpske književnosti XX veka. Crnjanski je priču o seobi Srba iz Austrije u Rusiju ispričao prikazujući život četvorice braće Isakoviča, ali je pritom osvetlio portrete raznolikih likova i slika koje su obeležile srpsku i svetsku istoriju.

Nenadmašni klasik srpske književnosti nastao iz pera Ive Andrića Na Drini ćuprija prikazuje nam pozornicu na kojoj se istorija rašila otkrivajući svoje naličje i pletući bezbroj priča o ljudima i njihovim sudbinama. 

U Tišinama Meše Selimovića pronalazimo briljantno umeće pripovedanja, u koje je utkano nastojanje da se čovek sagleda naspram vremena kojem pripada. Milutin Uskoković je u romanu Došljaci vrlo realistično prikazao živote i sudbine mladih ljudi koji su došli u velegrad kako bi pronašli svoje mesto pod suncem beogradskog neba.

Na sajtu vulkani.rs pronađite i romane Milana St. Protića, Filipa Grbića, Gordane Kuić... Obogatite svoju biblioteku najznačajnijim i najčitanijim delima domaće književnosti.

 

NAPOMENE:

* Dela domaćih autora su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.