Pretraži sajt

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz YA romane Vulkan izdavaštva

11.
8.
2023.

Od 11. do 13. avgusta 30% popusta na odabrane naslove

Specijalna vikend akcija na sajtu vulkani.rs donosi neodoljivih 30% popusta na odabrane naslove YA žanra koji su osvojili mladu čitalačku publiku širom sveta. Epska fantastična avantura, romansa ili priča koja vraća nadu u ljubav – predstavljamo vam romane koji će vas inspirisati na odlučnost, ohrabriti da se suočite sa svojim najdubljim strahovima, ali i onim besmislenim, sasvim bezrazložnim.

Priča o izdaji, poverenju i istrajnosti Nemilosrdne uzbudljivi je nastavak epske sage o mladoj junakinji u borbi protiv sveta koji želi da je ukroti. Roman Namine Forne povešće vas u svet ispunjen magijom u kom su žene moćne, a opasnost stvarna. Jer u Oteri raste mračna sila – nemilosrdna sila koju Deka i njena vojska moraju zaustaviti.

Koliko je granica između čudovišta i heroja tanka saznajte u prvom delu trilogije Vanese Len Samo čudovište. Kada su je poslali u London kod ekscentrične rodbine njene pokojne majke, šesnaestogodišnja Džoan uživa u savršenom letu. Ali stvari će iznenada poći po zlu i Džoan će se strmoglaviti kroz vreme, a njeno će leto postati košmar. Jer Džoanina porodica nije samo ekscentrična: oni su čudovišta, sa zastrašujućim, skrivenim moćima.

Kada je reč o ljubavi, ispravno i pogrešno nisu uvek tako crno-beli. Zabavna romansa Lije Konen Naša totalno otkačena priča će vas podsetiti koliko je važno da iznad svega budete verni sebi. Upoznajte Oliviju i Bresta u priči o lažima koje govorimo sebi i drugima čak i kada bi istina bila lakša i isplativija.

Da li verujete u pravu, epsku ljubav koja ne zna za granice i ne bira trenutak? Junaci romana Hiljadu njegovih poljubaca Tili Kol dokazaće vam da takva ljubav zaista postoji. Čista, iskrena, bezuslovna. Ovo je priča o jednom momku i jednoj devojci. O povezanosti koja je nastala u trenu i večna je. O ljubavi koju ni vreme ni razdaljina ne mogu da slome, ili bar oni tako veruju...

Kada je zasnovano na iskrenosti dvoje ljudi, poverenje dobija snagu magije. Skrivena magija Maje Motejn je priča o poverenju i njegovoj snazi, o magičnim svetovima koji nas vode u večitu borbu dobra i zla. Iako su Fin i Ali trijumfovali nad zlom koje se ustremilo na kraljevstvo Kastaljan, tajanstvena organizacija pokušaće da sabotira Alfijevo učešće u pregovorima o pomirenju. Fin i Alfi će se još jednom udružiti kako bi stali na put zlu.

Odabrane naslove koji su pisani za mlade i o mladima, sada po cenama sniženim 30%, potražite na sajtu vulkani.rs.