Pretraži sajt

Velika Vulkanova letnja akcija u objektima Moj kiosk

14.
8.
2023.

Od 14. avgusta do 13. septembra

Nova akcija Vulkan izdavaštva učiniće ovo leto još uzbudljivijim. U objektima Moj kiosk potražite neke od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva, i to po specijalnim cenama. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu iz bogate Vulkanove ponude, platićete je 399 dinara, dok ćete za dva odabrana naslova izdvojiti samo 499 dinara.

Pripremili smo nekoliko predloga kako bismo vam olakšali izbor.

Prodata u više od 16 miliona primeraka širom sveta, knjiga Kako zadobiti prijatelje i uticati na ljude čuvenog Dejla Karnegija pruža mnoštvo korisnih saveta za uspostavljanje i održavanje uspešne komunikacije. Možete da tražite posao koji želite a da ga dobijete! Možete da prihvatite posao kojim se bavite a da napredujete! Možete da preokrenete bilo koju situaciju u svoju korist! Karnegijev jasan, već isproban savet, doveo je bezbroj ljudi do uspeha kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Damin gambit Voltera Tevisa, bestseler objavljen davne 1983. godine, po kojem je snimljena i Netflix-ova mini-serija, nemoguće je svrstati u uobičajene kategorije – priča o odrastanju, šahu, zavisnosti, elegantna proza prepuna napetosti. Kada je sa osam godina završila u sirotištu, činilo se da je Bet Harmon predodređena za sudbinu sivu i bezličnu poput odeće koju je nosila. Sve dok ne odigra prvu partiju šaha. Ali taj svet zamršen je kao i njeni potezi, i iako deluje mirno i uglađeno, krije vulkane strasti i opasnosti, i u njemu su dozvoljene najpodmuklije spletke.

Knjiga Okruženi psihopatama će vam pomoći da razumete sopstveno ponašanje i slabosti i da proniknete u tuđe namere i strategije. Saznaćete na koji način možete da se oduprete manipulativnim uticajima kako na radnom mestu tako i u društvenom životu i porodici. Koristeći isti sistem klasifikacije ponašanja u četiri boje koji je primenio u međunarodnom bestseleru Okuženi idiotima, Tomas Erikson prikazuje najčešće oblike kontrole koje psihopate koriste da utiču na ljude oko sebe.

Roman Kuća glasova jednog od najuspešnijih italijanskih autora današnjice Donata Karizija okupiraće vaše misli neočekivano dugo. Roman prati priču Pjetra Gerbera, koji nije običan psiholog. Specijalizovan je za hipnozu, a svi njegovi pacijenti su deca. Često poseduju važne informacije, zakopane duboko u svom krhkom sećanju, koje policiji mogu da posluže u istragama. Međutim, kad mu stigne poziv s drugog kraja sveta, od koleginice iz Australije koja mu preporučuje jednog pacijenta, Gerber je zbunjen i nepoverljiv. Jer Hana Hol nije dete, već odrasla žena koju muči sećanje iz detinjstva. Biblioteka grada Beograda je ovaj Karizijev roman proglasila za najčitaniju knjigu stranog autora u 2022. godini.

Ljubitelje skandinavskih trilera bez daha će ostaviti Čovek od kestena. Jedna od najboljih i najjezivijih knjiga ovog žanra prodata je u višemilionskom tiražu, a u Srbiji je bila najprodavaniji naslov na Beogradskom sajmu knjiga 2019. godine. U mirnom predgrađu Kopenhagena policija pronalazi telo ubijene žene. Stanovnici su u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari dolaze do zapanjujućeg otkrića: otisak prsta pripada devojčici koja je nestala godinu dana ranije i koju su smatrali mrtvom.

Iskoristite neodoljivu akciju Vulkan izdavaštva u objektima Moj kiosk i osvežite svoju biblioteku po povoljnim cenama.