Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkančić knjige sa jednorozima

21.
7.
2023.

Od 21. do 23. jula 30% popusta na odabrane naslove

Novu vikend akciju Vulkančić je namenio svim ljubiteljima magičnih jednoroga. Do 23. jula, sve slikovnice, zabavne bojanke, uzbudljive priče i jedinstvene knjige sa motivima ovih čudesnih stvorenja biće na popustu od 30% samo na sajtu vulkancic.rs.

U zabavnoj slikovnici 101 jednorog i sve što o njima treba da znate mališani će otkriti da rogovi jednoroga nisu samo magični već i da otvaraju zapečaćene brave, kao i da na celom svetu postoje skriveni ulazi u njihov čarobni svet. Saznaće i zašto toliko vole da jedu grašak, šta je to posebno u njihovom svetlucanju, zašto stvaraju dugu i kakve sve to veze ima sa nama, koji nemamo rogove.

Predivna knjiga Jednorograd: Frka sa šljoki-šljokijem uvešće najmlađe ljubitelje jednoroga i magije u čarobni svet ružičastih ilustracija Dijane Visedo koje će ih očarati. Upoznajte Klaudiju i otisnite se u najmagičnije mesto u celom univerzumu. U prvom delu ovog fantastičnog serijala saznaćete da Klaudija u školi ima neobične predmete poput pravljenja magičnih napitaka. Međutim, pravljenje magičnih napitaka može da izazove pravu frku, a pored toga nju čeka i polaganje ispita iz letenja na jednorozima.

Nikad ne bockaj jednoroga je jedinstvena interaktivna knjiga za mališane u kojoj će upoznati ova divna stvorenja i uživati bockajući njihove stomačiće. Na svakoj stranici očekuju ih predivno ilustrovane stranice, bogate bojama i sjajnim slikama, a uz to i rime, koje će ih nasmejati.

Za male kreativce preporučujemo Milion ljupkih jednoroga, bojanku punu preslatkih crteža magičnih bića u prepoznatljivom stilu Lulu Mejo koji odiše mnoštvom detalja za bojenje.

Jedinstvena knjiga Istražite lampom: Jednorozi i poniji garantuje čarobnu avanturu koju mališani nikada neće zaboraviti. U zemlji Maštariji poniji i jednorozi uživaju u igri, a mališani imaju priliku da im se sasvim približe, jer knjiga sadrži kartonsku lampu pomoću koje mogu istražiti svaku scenu dok pronalaze zadate pojmove.

Posetite sajt vulkancic.rs, istražite magični svet jednoroga i stvarajte dragocene uspomene sa vašom decom.