Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Vulkanovi hitovi na vreloj letnjoj vikend akciji

14.
7.
2023.

Od 14. do 16. jula 50% popusta na odabrane naslove

Osvežite svoju biblioteku najčitanijim knjigama Vulkan izdavaštva! Samo na sajtu vulkani.rs od 14. do 16. jula pronaći ćete posebno odabrane naslove svih žanrova – od istorijske fikcije, eksplozivnih trilera, nezaboravnih životnih priča, duhovitih romantičnih komedija – i to po cenama sniženim neverovatnih 50%. Za potpuni užitak obezbedili smo i besplatnu dostavu akcijskih naslova na teritoriji Srbije.

Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem linka.

Roman o toksičnoj muškosti i dubokim, nekontrolisanim porivima koji mogu da nas unište. Moderni klasik zasnovan na briljantnoj karakterizaciji likova. Priča o četiri života koji se sudbonosno ukrštaju na velikim ravnicama Montane. Od zapanjujućeg prvog pasusa do poslednje reči, glas Tomasa Sevidža u vesternu Moć psa ostaviće vas bez daha!

Misterija stara pet vekova rasplamsava zabranjenu ljubav u romanu Admiralova kurtizana. U senci burnih istorijskih vremena, u tami skrivenih kanala Venecije i pod sjajnim svetlima raskošnih balskih dvorana, prepliće se priča o opasnim političkim spletkama i zabranjenim ljubavima. Inspirisan životom italijanskog slikara Đovanija Lomaca, roman autorke Margo Deru očaraće ljubitelje ljubavnih priča.

Gas do daske Džoa Hila je mračna knjiga, ali i mnogo više od toga. Strah ima mnogo lica u ovoj zbirci priča: dok ih budete čitali, imaćete osećaj da ste zakoračili u galeriju užasa koji nas plaše, ali i neodoljivo privlače. Hipnotišuće i uznemirujuće pripovesti zadiru u naše najskrivenije slabosti, u najdublje strahove, u tajne koje nas muče. One su naše noćne more utemeljene u stvarnom životu.

Zakoračite u magični svet u kojem je granica između čudovišta i heroja tanka poput žileta u prvom delu trilogije autorke Vanese Len Samo čudovište. Šesnaestogodišnja Džoan uživa u savršenom letu. Obožava svoj štreberski posao u muzeju, a kada je preslatki kolega Nik pozove da izađu, oseća da sve dolazi na svoje mesto. A onda, kada stvari pođu po zlu, Džoan će se strmoglaviti kroz vreme i njeno će leto postati košmar.

Vi raspolažete slobodnom voljom, iako je vrlo verovatno da ćete prepoznati savete i mudrost koje vam karte nude, čak i ukoliko težite ka tome da promenite ishod. Knjiga Tarot za početnike Kim Arnold puna je delotvornih tehnika koje će vam pomoći da brzo shvatite karte, tako da ćete uskoro biti u stanju da ih čitate za sebe, ali i za druge.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 14. do 16. jula samo na sajtu vulkani.rs.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.