Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Čarobnjak iz Lase“ Dejvida Mikija – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

5.
6.
2023.

Za ljubitelje intrigantnih trilera

Knjiga nedelje Vulkan izdavaštva je Čarobnjak iz Lase, prvi tibetanski budistički triler na svetu koji je napisao autor brojnih bestselera Dejvid Miki. Do nedelje, 11. juna, kupovinom knjige nedelje putem sajta vulkani.rs ostvarujete dodatni popust od 30% i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

U ovom napetom spiritualnom romanu prepliću se životi dva čoveka koja dele godine i kontinenti. U trenutku kada se kaluđer-početnik i kvantni naučnik suočavaju sa katastrofom, njihove priče sjediniće drevna tajna.

Kada Crvena armija izvrši invaziju na Tibet, mladom iskušeniku u budističkom manastiru Tenzinu Dordžeju poverena je misija koja će njegovom životu dati pravi smisao. U najmračnijem času njegove domovine, on mora da pređe strme vrhove Himalaja i odnese na sigurno dva drevna teksta neprocenjive vrednosti i nedokučivog značenja.

Pola veka kasnije, u paradoksu sličnih okolnosti, naučnik Met Lester nalazi se pred životnom prekretnicom: njegov revolucionarni nanotehnološki projekat je pod tajanstvenim okolnostima premešten u istraživački inkubator u Los Anđelesu, što Metove idealističke poglede na svet dovodi u sukob sa nemilosrdnim interesima investicionog oligarha.

Tenzin i Met upuštaju se u paralelne avanture. Tenzinovo opasno putovanje sa Tibeta, usred sve većih fizičkih poteškoća i sveprisutnog straha od zarobljavanja Crvene armije, ogleda se u Metovim savremenim, ali ne manje traumatičnim izazovima. Kraj svakog poglavlja ostavlja čitaoca na ivici napetosti i očekivanja.

Roman koji je osvojio čitaoce širom planete Čarobnjak iz Lase potražite još danas na sajtu vulkani.rs.