Pretraži sajt

Uzbudljivi grafički roman „Misteriozni smrad“ u prodaji

6.
3.
2023.

Ovakvu knjigu Džeronima Stiltona još niste videli!

Misteriozni smrad će zabaviti i oduševiti sve ljubitelje stripova i grafičkih romana. Zavirite u potpuno novu i do sada neviđenu knjigu o čuvenom Džeronimu Stiltonu!

Čeka vas mišotastična avantura! Jeste li spremni? Začepite nos i... uhvatite mačku za rep!

Džeronimo i njegov drug, detektiv Njuškalo Cijuk, silaze u mišogradsku kanalizaciju, u nameri da razreše misteriju čudnovatog supersmrada. Hoće li uspeti da oslobode grad i Mišograđane tog užasnog vonja?

Duhovite priče iz života Džeronima Stiltona propraćene su inovativnim ilustracijama nastalim u saradnji sa Tomom Anglbergerom.

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku. Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta.

Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš“. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i uotpunjuju zajedničke avanture.

Prvi grafički roman iz edicije o Džeronimu Stiltonu Misteriozni smrad, pun zabavnih ilustracija i duhovitih obrta, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.