Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

BookTok hit „Kako upecati bogatog muža“ u prodaji

28.
2.
2023.

Savršena romansa za ljubitelje duhovitog i inteligentnog štiva

Debitantsko ostvarenje engleske spisateljice Sofi Irvin Kako upecati bogatog muža je ljubavna priča koja podseća na sve ono što volimo u heroinama Džejn Ostin. Domišljat i neizmerno zabavan roman, čija je radnja smeštena u regentsko doba, pun je briljantnih replika i primamljive duhovitosti. Priča prati avanture Kiti Tolbot, mlade dame odlučne da što pre pronađe bogatog muža kako bi spasla svoju porodicu finansijske propasti.

Ispunjena čežnjivim pogledima i kratkim dodirima, ovo je savršena romansa za ljubitelje laganog, duhovitog i inteligentnog štiva.

Kiti Tolbot je mlada, pametna i lepa, ali i siromašna kao crkveni miš. Potrebno joj je pravo malo bogatstvo kako bi sebe i četiri mlađe sestre izvukla iz očevih kockarskih dugova i sačuvala porodično imanje.

Na svu sreću, Kiti nije devojka koja će sedeti skrštenih ruku ili plakati nad svojom teškom sudbinom. Vremena je malo: ima samo dvanaest nedelja i zato mora da iskoristi svu svoju lukavost i domišljatost kako bi ostvarila svoj cilj i pokorila nemilosrdno londonsko visoko društvo.

Ipak, nije računala na oholog lorda Redklifa, jedinog koji je prozreo njenu igru. U Kiti vidi proračunatog lovca na bogatstvo i rešen je da osujeti njene podmukle planove, po svaku cenu. Ali Kiti neće dozvoliti da joj iko stane na put – pa ni jedan neodoljivo privlačni i inteligentni lord.

„Potpuno savremena junakinja... pametna, sa stilom i energična. Ogroman ostinovski talenat – ne mogu dovoljno da ga nahvalim.“ – Dženis Halet, autorka bestselera Ubistvo u Lokvudu

„Smela, oštroumna i vedra... obožavaoci Bridžertona pašće u nesvest.“ – Nita Prouz, autorka bestselera Sobarica

„Dijamant vrhunskog kvaliteta! Nagoveštaji Hejerove sa dodatkom savremene drskosti. Puno ljubavi i opojne romantike.“ – Bet Mori, autorka bestselera Ljubavna priča Misi Karmajkl (The Love Story of Missy Carmichael)

Prvenac Sofi Irvin Kako upecati bogatog muža potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.