Pretraži sajt

Bestseler Njujork tajmsa „Najveća tajna“ uskoro u prodaji

14.
2.
2023.

Spoznaja donosi slobodu

Od Ronde Bern, autorke svetskog fenomena Tajna, stiže nam dugo očekivano veliko novo delo ispunjeno otkrivajućim rečima duhovnih učitelja širom sveta, kako onih aktuelnih, tako i onih iz prošlosti. Najveća tajna je dubokoumno remek-delo koje čitaocima nudi jednosmeran put ka završetku patnje i otpočinjanju života punog radosti.

Voljena autorka Ronda Bern pokrenula je globalni fenomen svojom knjigom Tajna 2006. godine. Ovo snažno delo pomoglo je čitaocima da spoznaju neiskorišćene moći koje se nalaze u njima samima. Ali Rondin put nije bio ni blizu završetku, budući da ju je nešto iznutra navodilo na to da potraži još mudrosti. Stoga je provela četrnaest godina u potrazi za onom univerzalnom istinom koja je navedena na stranicama Najveće tajne.

Najveća tajna predstavlja jedan kvantni skok koji će čitaoca odvesti iza granica materijalnog sveta – u duhovno carstvo u kojem su sve mogućnosti otvorene. Učenja prezentovana na stranicama ove knjige predočavaju prakse izlečenja koje se mogu odmah primeniti kako bi se odagnali strahovi, potom neizvesnost, anksioznost i bol.

Najveća tajna se može pronaći u jednoj jednostavnoj rečenici: Vi ste svesnost. Sve što ste ikada želeli je pred vama ako se usudite da otvorite oči da biste to videli. Oslobodite se nepotrebnog bola i patnje tako što ćete razumeti kako se misli materijalizuju i čime ih vaš mozak hrani. Vi niste vaša životna priča, vaše telo, vaša profesija, vaš um ili šta god sebi govorite. Istina je da ste energija u svom čistom obliku, živa i svesna. Vi ste svesnost. Jednom kada ovo shvatite, materijalni svet više neće uticati na vas.

Tajna vam je pokazala kako da postignete sve što biste želeli da budete, radite ili imate. Ništa se nije promenilo – to je i danas istinito, kao što je uvek bilo. Ova knjiga predstavlja najveće otkriće do kog čovek može da dođe i pokazuje put iz negativnosti, problema i onog što ne želite ka životu večite sreće i blaženstva.“ – iz Najveće tajne

Bestseler Najveća tajna, idealno štivo za ljubitelje knjiga Robina Šarme Kaluđer koji je prodao svoj ferari i Džozefa Marfija Moć podsvesti, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.