Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Mislite kao Leonardo da Vinči“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

6.
2.
2023.

Vulkančić je za naredne dane odabrao knjigu nedelje Mislite kao Leonardo da Vinči, uz koju će deca i roditelji uživati i ludo se zabaviti u zajedničkoj igri.

Ovo je knjiga sa kojom ćete istražiti um Leonarda da Vinčija, tako što ćete analizirati njegove izuzetne veštine i tehnike učenja, ali i greške i neuspehe. Kroz njegov način razmišljanja otkrićete kako da najbolje iskoristite svoj potencijal.

Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Leonardo da Vinči put je kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih ćete otkriti kako da vežbate svoj um za radoznalost, kreativnost, tehniku i usavršavanje, a sve to krećući se stopama najzagonetnijeg genija svih vremena, koji je uvek imao mnogostrana interesovanja.

U knjizi se nalaze i aktivnosti kojima se razvijaju kognitivne veštine, pospešuje kreativnost i deca se podstiču na stalnu zapitanost i radoznalost.

Knjigu Mislite kao Leonardo da Vinči, namenjenu deci uzrasta od devet do dvanaest godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.