Pretraži sajt
%
×
50% NA ODREĐENE DEČJE KNJIGE
dana sati minuta sekundi

„Devojka koja je pronašla svoje srce“ Dženifer Doneli – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

6.
2.
2023.

Vulkan izdavaštvo bogato je kvalitetnim naslovima koji oduzimaju dah, a među njima je i uzbudljiv roman američke književnice Dženifer Doneli Devojka koja je pronašla svoje srce, koji je naša izdavačka kuća proglasila knjigom nedelje. Ljubitelji bajkovite literature i priča o velikim životnim istinama sa zadovoljstvom će joj se prepustiti.

Ovo je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima.

To vreme je odavno prošlo. Ali vukovi su i dalje ovde, sada, dvostruko su lukaviji. Zveri su takođe tu. I smrt još vreba iz šećerne glazure. Ovo je priča za svaku devojku koja skrene s puta. I za onu koja je izgubila sebe. Veoma je opasno skrenuti s pravog puta, ali ponekad je još opasnije ostati na njemu.

U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je Maman primora da odseče prste na stopalima kako bi uspela da navuče cipelicu i uda se za princa, prevara će biti otkrivena i princ će umesto nje izabrati Elu, dobru polusestru, savršenu Pepeljugu iz bajke. Ipak, da li je jedina sudbina zle polusestre da ostane u zapećku, osuđena na nesreću?

Knjiga je oduševila čitaoce širom sveta i odmah po objavljivanju dospela je na listu Njujork tajmsa, prevedena je na više od petnaest jezika, a u planu je i njena ekranizacija.

Romani Dženifer Doneli redovno se nalaze na top-listi Njujork tajmsa, a za svoj rad dobila je i mnoge književne nagrade.

Budite i vi deo uzbudljive životne sage i knjigu Devojka koja je pronašla svoje srce potražite na sajtu vulkani.rs.

Trenutno nema komentara