Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Razigrane slikovnice „Životinje“ i „Vozila“ u prodaji

10.
1.
2023.

Otkrivaj i nauči da brojiš!

Uz knjige iz edicije Razigrane slikovnice vaši mališani će veoma lako i brzo naučiti da razlikuju brojeve, boje, oblike i životinje. Vulkančić vam predstavlja knjižice koje ćete zajedno sa svojim detetom listati iznova i iznova.

Razigrana slikovnica: Životinje povešće mališane na put oko sveta i upoznati ih sa životinjama koje žive na različitim kontinentima. Upustite se u uzbudljivu pustolovinu sa vašim malim istraživačima i otkrijte iznenađenje na svakoj strani!

U ovoj šarenoj knjižici sa atraktivnim ilustracijama deca će sresti stanovnike džungle: predivno oslikanog tigra, slona, krokodila, papagaja, majmuna, i saznati koja životinja živi na drveću, koja gmiže, a koja pripada porodici mačaka.

Učenje prvih brojeva biće veoma zanimljivo uz Razigranu slikovnicu: Vozila. Uživajući u zabavnoj avanturi na stranicama ove knjižice, mališani će naučiti da broje do 10.

Divno ilustrovana slikovnica Vozila sjajan je uvod u svet prevoznih sredstava. Mališani će saznati šta su to dvotočkaši, koja su vozila spremna da pruže pomoć, koja se koriste u poljoprivredi, a koja prevoze putnike. Ova edukativna knjižica će ih ohrabriti da istražuju i nauče da broje do 10.

Podstičući na razmišljanje, razigrane slikovnice sa iznenađenjem na svakoj strani pomoći će najmlađima da bogate svoj rečnik i da razvijaju sposobnost prepoznavanja.

Slikovnice su dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.