Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Black Friday akcija na sajtu Vulkan izdavaštva

25.
11.
2022.

Tri dana fantastičnih popusta

Iskoristite dane najvećih sniženja na sajtu vulkani.rs i pronađite svoju priču! Tokom Black Friday akcije sva izdanja Vulkan izdavaštva moći ćete da kupite po fantastičnim cenama. Od petka, 25. novembra, do nedelje, 27. novembra, kupovinom putem sajta vulkani.rs na postojećih 15% popusta ostvarićete dodatnih 20%, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Black Friday akcijom obuhvaćena su sva izdanja Vulkan izdavaštva – svetski bestseleri, klasici svetske i srpske književnosti, knjige domaćih autora, zabavne i edukativne knjige za najmlađe i fantastični romani za mlade.

Švedski bestseler autor David Lagerkranc u svom novom trileru Obscuritas vešto će vas voditi kroz intrige, od Avganistana, preko istaknutih muzičkih škola Sovjetskog Saveza, islamističkih terorističkih i ratnih sukoba, švedskog Ministarstva spoljnih poslova, sve do sportskog terena u Stokholmu, gde priča počinje. A onda lopta počinje da se kotrlja... Obscuritas dobija politički obrt, jer ubistvo nije posledica svađe koja je izmakla kontroli. Uključeno je nekoliko strana i ne žele svi da istina izađe na videlo. Ambiciozna policajka i tragični genije: neskladni i fascinantni dvojac samo zajedno može da unese svetlost u tamu ovog zločina, u krešendu napetosti i neočekivanih preokreta.

Ove jeseni posvetite se štivu koje će vam pomoći da vratite samopouzdanje, obnovite motivaciju ili pronađete mir. Intelektom ispred svih Henrika Feksevsa će vas naučiti kako da steknete kontrolu nad skrivenim mentalnim sposobnostima. Putem humora i neočekivanih primera autor nas navodi da izoštrimo sopstvene mentalne supermoći, da što više uživamo u životu i postignemo što veći uspeh. U knjizi su predočene delotvorne tehnike, upotrebljive za naše unapređenje u raznim aspektima, od obuke u kreativnosti i pamćenju, do dostizanja sreće i emocionalnog odlučivanja.

U novoj vrhunskoj romansi Eloize Džejms Ludi od ljubavi ledi Henrijeta Maklelan žudi za romantičnim uzbuđenjima sezone u Londonu. Ali kao i svaka dobra devojka sa sela, oduvek je krila svoju čulnu prirodu – sve dok nije upoznala Sajmona Darbija. Ali Sajmon se zakleo da nikada neće izgubiti glavu za nekom ženom. Upravo zbog toga, dok ljupke debitantkinje padaju u nesvest, on prezrivo prolazi pored njih i sve ih ignoriše... sve do Henrijete. Da li je moguće da je bio toliko lud?

Smešten u drevno kraljevstvo inspirisano zapadnoafričkom mitologijom i kulturom pod opresivnom vladavinom patrijarhata, roman Namine Forne Ratnice zlatne krvi prati šesnaestogodišnju Deku na njenom putu da otkrije svoju sudbinu. Deka živi u Oteri, i s obzirom na to da je napunila šesnaest godina, u velikom strahu iščekuje Obred čistote koji će odrediti da li je njena krv čista i da li će postati član svog sela. Već drugačija od svih zbog svoje neobične intuicije, ona se moli za crvenu krv kako bi najzad osetila da negde pripada. Međutim, na dan obreda, njena je krv zlatna, boje nečistote, i Deka zna da će se suočiti sa posledicama gorim od smrti.

Za najmlađe čitaoce uzrasta od devet do dvanaest godina preporučujemo uzbudljiv nastavak romana Amari i Noćna braćaAmari i presudna igra. Nakon što je spasla brata i ceo natprirodni svet, Amari Piters je uverena da će leto pred njom biti bezbrižno i opušteno. Ali sada je pred nju postavljen niz izazova i iako se Amari trudi da dokaže kako nisu svi čarobnjaci loši, u natprirodnom svetu vlada sve veća mržnja prema njenoj vrsti. Kada joj tajanstvena Liga čarobnjaka ponudi da se zauzme za njih i postane novi vođa, Amari će morati da odbije, a njena odluka dozvoliće nekom drugom da istupi.

Povedite svoje mališane u nove avanture i obogatite vašu kolekciju knjiga za čitanje pred spavanje. Izbrojte 20 dinosaura za laku noć pre nego što uplovite u nežni svet mašte i snova. Dvadeset dinosaura za laku noć doneće mališanima pravo uživanje, jer ih na stranicama ove knjige očekuje topla priča sa prelepim ilustracijama i rimovanim tekstom.

Posetite sajt vulkani.rs – praznik kupovine je počeo!

 

NAPOMENE:

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 15% popusta na sajtu.

** Za kupovinu tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom Black Friday akcije dostava na teritoriji Srbije je besplatna.