Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Samo danas - zastrašujući popusti na odabrane Vulkan knjige

31.
10.
2022.

Samo danas, 31. oktobra, na sajtu vulkani.rs potražite nepredvidive trilere, kultne horor priče i uzbudljive misterije po zastrašujuće niskim cenama. Odabrana izdanja Vulkan izdavaštva su na popustu od 21% + 10%! Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Predskazanje, zapanjujući i uznemirujući kultni horor Dejvida Selcera o Antihristu na njegovom putu od rođenja, četiri decenije priziva najdublje ljudske strahove. Jer Dejmijen Torn ne nalikuje nijednom detetu na svetu. On nosi znak zveri. I njegovo vreme samo što nije nastupilo. Bio je šesti sat, šestog dana, šestog meseca. Trenutak precizno predskazan u Starom zavetu, u kom će se istorija sveta promeniti.

Ovenčana prestižnom nagradom Brem Stoker, Glava puna duhova Pola Tramblea, neverovatna je priča psihološkog užasa koja nas primorava da razmislimo o vezi između sećanja i stvarnosti, nauke i vere, kao i o samoj suštini zla. Život Baretovih, jedne sasvim obične porodice iz provincije, okreće se naglavačke kada četrnaestogodišnja Mardžori počne da pokazuje znakove akutne šizofrenije i da tone u ludilo. Lekari ne uspevaju da spreče bizarne napade. Zbog toga se roditelji obraćaju lokalnom svešteniku, koji veruje da je u pitanju klasičan slučaj demonske zaposednutosti i predlaže egzorcizam.

Antologija priča Isijavanje u tami sadrži dvanaest horor priča iz pera trinaest sjajnih autora, među kojima se nalazi i Plavi kompresor, Kingova priča koja nije štampana još od davne 1981. godine. Sat otkucava ponoć, osećate neprijatnu jezu. Usnuli ste. Čuje se huk vetra. Graktanje gavranova. A onda tresak. Šaloni udaraju o zidove. Budite se i oči vam se polako privikavaju na mrak, srce ubrzano lupa. Pogled vam privlači isijavanje. Kao opčinjeni, ustajete i prilazite izvoru te neobične svetlosti. Zove vas da je dodirnete i otvorite. Uzimate je i kao u transu počinjete da listate stranice. 

Silvija Moreno-Garsija povešće vas u pospani, zaboravljeni planinski grad, klaustrofobičan svet ispunjen senkama i maglom, gde prošlost iskrsava kao noćna mora. Dobitnica svetske nagrade za fantastiku ispripovedala je priču punu sumnje, paranoje, mraka – i nadasve ukorenjenu u drevnoj kulturi Meksika. Kuća na osami. Harizmatični aristokrata. Odvažna devojka koja želi da razotkrije zamršene tajne. Bestseler Njujork tajmsa Meksička gotika je priča o ukletoj kući i razorenoj porodici, u kojoj se magija prepliće s urbanim legendama i folklorom.

Roman prvenac Kire Džejn Bakston Kraljevstvo slepih, apokaliptična priča prožeta inteligentnim smislom za humor, ispripovedana je iz perspektive pripitomljene i razmažene vrane po imenu Ser, koja provodi dane rugajući se divljim vranama koje obleću Sijetl i uživa u čarima lagodnog života. Međutim, kada se njegov vlasnik razboli, Ser je prinuđen da se vrati svojim divljim korenima. Kročivši u urbanu džunglu, dolazi do zastrašujućeg otkrića: Sijetl je u ruševinama, stanovništvo se međusobno poubijalo i pretvorilo u zombije, koji kontrolišu čak i TV program. Ser otpočinje uzbudljivo putovanje kroz uništeni grad.

 

NAPOMENE:

* Na popustu od 21% + 10% su odabrani naslovi iz žanra trilera, horora, mistike i fantastike.

** Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.